Feedback
Parteneri
Turul României cu 8 maşini electrice. Oferit de
Audi
e-tron Sportback
446KM
Autonomie max
86.5kWh
Baterie net
408CP
Putere max
Hyundai
Kona electric
449KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Kia
e-Niro
455KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Mini
Cooper SE
234KM
Autonomie max
28.9kWh
Baterie net
184CP
Putere max
SUV Peugeot
e-2008
320KM
Autonomie max
45kWh
Baterie net
136CP
Putere max
Porsche
Taycan
462KM
Autonomie max
93.4kWh
Baterie net
761CP
Putere max
Renault
Zoe
395KM
Autonomie max
52kWh
Baterie net
135CP
Putere max
Volkswagen
ID.3
549KM
Autonomie max
77kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Volvo
XC60 Recharge T8 Polestar
SAFEST
SAFETY CAR
wsdasdfsdfsdfsdf

Achiziţia Giugiaro va face designul Volkswagen mai creativ

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 28.05.2010
Giugiaro va ajuta Volkswagen să redevină un constructor atrăgător în următorii ani. Competiţia dintre studioul intern de design VW şi casa italiană va duce la crearea unui limbaj mai atrăgător.

La numai două zile de la anunţul oficial al achiziţiei casei de design Giugiaro, de către grupul Volkswagen, Walter da Silva, directorul de design al germanilor a făcut prima declaraţie de presă. Potrivit oficialului german, noul membru al conglomeratului VAG va contribui la clădirea unei filosofii de design proaspete, mult mai spectaculoasă şi mult mai bine digerată de public.

Concurenţa dintre studioul intern de design Volkswagen, condus de da Silva, şi Giugiaro va duce la obţinerea unor forme perfecte pentru viitoarele modele din Wolfsburg.

După preluarea Volkswagen, designerii Giugiaro îşi vor expune propriile viziuni asupra modelelor germane.

Propunerile italienilor vor fi confruntate apoi cu ceea ce va lua naştere în interiorul birourilor de design Audi, Volkswagen, Skoda, Seat etc. Cea mai bună variantă va fi apoi aleasă pentru a vedea lumina zilei.

"Competiţia va face bine creativităţii, pentru ca Volkswagen nu vrea să se claseze pe locul doi atunci când vine vorba de stil", a declarat da Silva. Tot el a susţinut că "o competiţie între biroul său şi o legendă a designului auto este o provocare fantastică pentru fiecare om din staff-ul de creaţie Volkswagen."

Giugiaro a fost desemnat cu câţiva ani în urmă drept cel mai bun designer auto al secolului '20, numele său fiind regăsit chiar şi pe câteva modele germane, cum ar fi prima generaţie Volkswagen Golf.

Momentan, designerii grupului Volkswagen lucrează la aproximativ 140 de schiţe pentru modelele VAG ce vor fi lansate în anii următori.

Giugiaro va trebui să verifice schiţele şi să vină cu propuneri proprii pentru a îmbunătăţi aspectul general. Unul dintre proiectele prioritare este Volkswagen Up!, modelul urban care va debuta în viitorul apropiat şi va naşte o mulţime de derivaţi.

via | autoblog

Comentarii (2)

 • Hihihi
  rugaminte
  Schimbati poza ca ma baga in boala. Scirocco R Viper Green vissss.....
  7 2
 • Sange albastru
  Sa cumperi o casa de design italiana pentru modele germane , in special vag, e ca si cum te-ai casatori cu o persoana de vita nobila si incepi sa te crezi cu sange albastru.........adica PARVENIT.
  Asta e opinia mea......si prin asta recunosc si ei ca aveau un design de tot .......
  1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru