Audi pregateste un concurent pentru BMW X6

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.12.2009
Viitoarea generatie a lui Audi Q7 isi va face debutul in 2013, iar oficialii marcii anunta ca pregatesc si o versiune noua pentru a concura cu BMW X6.

Oficialii Audi se gandesc serios la producerea unui competitor pentru BMW X6 si Acura ZDX. Coform declaratiilor oficialilor constructorului din Ingolstadt, viitoarea generatie a lui Audi Q7 va fi lansata in doua versiuni de caroserie. Prima dintre acestea va fi una cu sapte locuri, ca actualul Q7, iar cea de-a doua versiune va fi un SUV-coupe care se va apropia de designul lui BMW X6.

Viitoarea generatie a lui Audi Q7 este programata pentru lansare in anul 2013, iar constructorul din Ingolstadt are la dispozitie trei ani pentru crearea celor doua versiuni. Audi Q7 a fost primul SUV din istoria constructorului german, si acesta s-a bucurat de un real succes inca de la lansarea sa pe piata auto, in 2005.

Munca inginerilor si designerilor din Ingolstadt a fost rasplatita rapid, Audi Q7 reusind sa castige in 2005 “Volanul de Aur”. De-a lungul anilor, SUV-ul german a fost preferatul revistelor de specialitate, reusind sa castige numeroase premii in cadrul categoriei sale.

via | 4wheelsnews

Comentarii (18)

  • bmw power
    la ce?
    10 19
  • Gurmandul
    Nu au decat!!!!!!!!! oricum Audi tot dupa Mercedes si Bmw ramane! Un VW mai nobil nimic mai mult!!
    26 35
  • Concurenta
    Concurenta este buna si duce la performanta...daca este o problema aceasta este a pretului care pentru cei multi este mare. Deci v-a ramane o "elita" care isi vor permite sa isi cumpere mai tot timpul noutatile, iar ceilalti cu visurile. Asta este viata si chiar nu este obligatoriu sa avem toti Q7, X6, A8, pentru ca sunt si alte valori pe lumea asta mai importante. Ia ganditi-va ce sarbatoare importanta tocmai a trecut si care ar trebuie sarbatorita in fiecare zi de fiecare om. Vorbesc de nasterea Domnului Nostru Isus Hristos care a venit in lume ca prin credinta in el sa capatam iertarea pentru pacatele noastre. Acuma o sa intrebati ce legatura are cu masinile . Pai are pentru ca noi cerem dar cerem cu gand rau sa risipim in placerile noastre. Fiti voiosi si Domnul sa va dea pricepere.
    18 1
  • cressty
    daca din atatea masini, audi a fost preferatul revistelor si a mai si castigat volanul de aur, inseamna ca e o masina mai apreciata decat X5. dar este o problema pt unii fanii BMW din Romania si anume: e greu pentru ei sa recunoasca ca q7 le-a cam taiat vanzarile lui X5 si ca arata mult mai bine. ca la performante sunt diferente enorm de mici atat de o parte cat si de cealalta. SARBATORI FERICITE!! si mai usor cu jignirile macar in perioada asta.
    17 16
  • @cressty
    "enorm de mici" nu exista
    7 5
  • cressty
    gtrazvan
    esti baiat destept... ma asteptam sa intelegi ideea. aici vorbim de masini nu de gramatica sau ce exista in dex.
    7 15
  • Concurentul direct al lui x6 cu un pret mult mai mic este x5. De ce vrea audi o asemenea infantilitate?
    3 2
  • X5
    Nustiu eu ce depasiri de vanzari are Q7 ca Chisinaul e plin de X5 si X6.
    Si am fost in Bucuresti vara si acolo e la fel.
    La 20 de X5-uri trece un Q7.
    Nu e gluma e real.
    10 6
  • semtex
    Unde-i exclusivitatea ?
    Unde-i exclusivitatea? Cand iti cumperi un ML stii ca-i un Mercedes in toata puterea cuvantului, cand iti cumperi X5 la fel, dar cand iti achizitionezi un Q7, te carpesti de fapt cu un Touareg mai intolit... Ce imagine de marca mai are Audi ?

    Taranului poti sa-l pui in haine de oras, dar tot taran ramane. Asa ca voi astia cu VAG, ciocu mic !
    Nazistii de la volksVagOn prin aviditatea lor de bani, au nascocit platforma comuna. Pentru asta ii urasc!
    16 8
  • @cressty
    mie nu mi se pare corect ca unii sa respecte regulile gramaticale si altii sa terfeleasca limba romana... pune mana pe carte !
    16 4
  • bmw power
    bai desteptilor uitativa la vanzari si o sa vedeti ca BMW este peste concurenta................aseara la tv a fost o emisiune despre criza si sa dat topul cu cele mai vandute marci de masini exceptie renault skoda...etc bmw 88 de unitati merc 71 audi nici macar in top 10 nu era .............oare de ce?...................vorba celui mai de sus BMW-M.............cam asa sta treaba cu x5 si q7 sa nu mai vb de raposatul ML...............nu mai fiti rautaciosi.
    9 1
  • cressty
    xss
    nenea.... ,,tefeleasca'' sa inteleg ca e luat dintr-un limbaj de mahala, de acolo de la tine hahaha esti praf nenea. sunt curios ce varsta ai si ce ocupatie ;)
    5 13
  • cressty
    xss
    nu am mancat de dimineata, asa ca ,,r'' s-a dus:)) deci ,,terfeleasca''
    4 11
  • cressty
    @bmw power
    sa stii ca bmw si mercedes au vanzari mai mari din cauza gamei mult mai indetaliate fata de audi. daca faci un raport la gama oferita de fiecare, e posibil sa iti schimbi parerea.
    7 11
  • NeoGalaxy
    @Cressty: Nu stiu ce ocupatie are XSS, dar eu sunt maturator la Rebu. Daca asta ma face mai prost ca tine, totusi eu macar ma repect pe mine insumi si daca tot postez aici, incerc sa o fac cat mai corect cu putinta.

    Evident, mai si gresesc, dar nu ma deranjeaza sa-mi cer scuze daca am gresit.

    Oricum candidezi la premiul: Cel mai prost fraier astazi. Personal cred ca o sa castigi premiul, pentru ca vad ca vrei sa te bati pe tine insuti.
    9 3
  • cressty
    NeoGalaxy
    cred ca nu ai vazut ca de fapt eu sunt victima ... e posibil ca tu sa nu fi inteles. iar despre ocupatie l-am intrebat doar din cauza ca a dramatizat cu greseala mea, afirmand ca diferentele intre cele 2 masini sunt ,,enorm de mici''. acuma astept parerea ta: e chiar atat de grav incat chiar a fost nevoie sa ma corecteze? inclin sa cred ca nu ai citit bine, ti-am zis ca eu sunt victima aici. mult noroc data viitoare.
    4 12
  • bmw vs audi
    e amuzant sa-i vezi pe toti fanii bmw cum sar in sus cand aud ca se zice ceva bine de audi; zici ca au actiuni la bmw

    probabil ca nici unul din cei care comenteaza nu au masini mai noi de doi ani si mai valoroase de 20000 euro si vorbesc de x5 sau q7 - dupa ce o sa le conduca cand o sa le conduca pe amandoua, o sa poata vorbi, dar pana atunci vorbesc aiurea

    macar pana trece iarna sa ne dea o pauza bmw-istii care merg acum cu 20 km/h, ca le fuge fundul...
    2 9
  • cressty
    bv bv vlad
    bai vlade esti tare. bv bv bv. tot ce ai zis e bine zis. nota 10;)
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru