Audi Q3 a fost lansat în România. Vezi preţurile celui mai mic SUV Audi

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.07.2011
Noul Audi Q3 este disponibil în patru versiuni de motorizare şi pleacă de la 30.300 de euro cu TVA inclusă pentru 2.0 TDI 140 CP.

Noul Audi Q3, cel mai mic SUV din gama Audi, este disponibil începând de astăzi şi pentru clienţii români ai mărcii din Ingolstadt. Modelul germanilor vine să completeze astfel oferta gamei Q şi îşi propune să crească simţitor vânzările Audi într-un segment pe care până acum activa exclusiv BMW X1.

Dezvoltat pe platforma PQ35 a actualului Volkswagen Tiguan, noul Q3 măsoara 4.39 metri lungime, 1.83 metri lăţime şi 1.60 metri înălţime. Comparativ cu fratele său mai mare Q5, mezinul este mai scurt cu 24 de cm, mai îngust cu 5.3 cm şi mai scund cu 5 cm. Dimensiunile generale îi vor permite modelului să transporte cinci pasageri şi să ofere un portbagaj de 460 de litri în condiţii normale şi 1365 de litri cu bancheta rabatată.

Audi Q3 vine cu patru motoare în România, două diesel-uri TDI de 2.0 litri şi două motoare TFSI pe benzină. Versiunea de bază - 2.0 TDI 140 CP - poate fi achiziţionată în România începând cu 30.300 de euro cu toate taxele incluse.

Aceasta este singura dintre cele patru motoare care nu vine cu tracţiune integrală quattro.

AUDI Q3
MOTORIZARE CARBURANT TRANSMISIE PUTERE CUPLU PREŢ DDP
2.0 TDI 140 CP D Manuală 140 CP 320 Nm 30.300 €
2.0 TFSI 170 CP quattro B Manuală 170 CP 280 Nm 33.176 € 
2.0 TDI 177 CP quattro S Tronic D Automată 177 CP 380 Nm 38.300 € 
2.0 TFSI 211 CP quattro S Tronic B Automată 211 CP 300 Nm 38.300 € 

.

Dotări standard Audi Q3

Jante din aliaj 16 inch, faruri halogen, proiectoare de ceaţă, volan îmbrăcat în piele, oglinzi electrice încălzite, tapiterie din stofă, scaune faţă cu reglaj manual, banchetă rabatabilă 40/60, radio CD MP3 AUX, climatizare automată, geamuri electrice faţă/spate, ABS, ASR, EDS, ESP, servodirecţie, 6 airbag-uri, volan reglabil adâncime/înălţime, sistem Start&Stop.

Comentarii (22)

  • Q3
    Arata intr-un mare fel, chiar are personalitate si iese din actualele tipare ale marcii! Cred ca X1 se apropie de finalul hegemoniei!
    14 14
  • Scump domne scump
    Mai pui 5.000 si cva de euro si iti iei Range Rover Evoque;)...si totusi ce inseamna RANGE ROVER si ce inseamna AUDI....eu unu as prefera EVOQUE fara probleme:d
    37 16
  • @Luci....degeaba inseamna ceva daca arata ca dracu...
    Audi este infinit mai frumos ca Land R...
    13 37
  • nu poti compara audi cu, in primul rand is alte clase de masini, compara tu q7 cu range...
    7 19
  • Laurentiu
    @so: Evoque nu e in aceeasi clasa cu Q7 niciodata...
    17 4
  • hi hi hi
    Q5 mic, 3 la 10 mii.
    3 4
  • audi
    Spre deosebire de Bmw Audi arata bine in poze BMW arata fenomenal in realitate.
    9 7
  • Prețul ...
    De ce costa cât un volvo xc60??
    11 4
  • RE: ''Scump domne scump'' :D
    @Adi
    poate snt mai frumoase la exterior Audi ca Range Rover,dar la interior snt q milioane de clase peste toate Audi`urile orice Range Rover;) chiar si Evoque care e ca un ''newborn child'' pentru RR;)

    @so
    Niciodata nu poti compara Evoque cu Q7;) dak e sa compari pe Q7 compara`l cu Land Rover Range Rover sau cu viitoru Land Rover Range Rover;) iar pe Evoque compara`l de la Audi cu Q5 sau chiar q acest Q3 despre care tot vorbim;) sau depinde la ce ai vrut u sa te referi la ''CLASE'' :-?
    5 4
  • RE: ''Scump domne scump'' :D
    sau cu Range Rover Autobiography :D
    3 1
  • TFSI 211CP
    Am condus Q5 cu motorul asta, si avea reprize si acceleratii incantatoare, oare cum e pe Q3 daca e mai mic cu cateva sute de kg?...
    5 2
  • Eu zic sa mergi sa te tratezi: RR mai frumos decat Audi? Se vede ca nu ai pus piciorul in viata ta intr-un Range, interioarele sunt punctul slab al marcii.
    5 6
  • dacia
    mai bine un duster full facut pentru Russia, arata mai bine si e de 1000 de ori mai rezistent si mai bun. Nu cutiuta asta de aluminiu cu luminite de tip led :)))
    5 8
  • Ai dreptate sunt 2-3 modele BMW care arata bine in poze, restu arata incredibil in realitate. X1 de exemplu se diferentiaza foarte mult de X3 sau X5 fata de acest Q1 care este un Q5 mai mic.
    4 4
  • @Andy
    Lasa -i pe cei care vor neaparat Audi sau orice marca nemteasca sa aleaga ce vor. Si lasa-i pe cei de la Volvo sa aiba vanzari mai mici in Romania. E mai bine pentru toti. If you know what I mean. ;)
    2 3
  • Q3
    Evoque este mai scump cu 20% in varianta de baza si vine in 3 usi. Desi Range Rover-ul arata foarte bine, la fel ca toate modelele lansate dupa ce au fost preluati de catre indieni, nu stiu cata lume il va prefera in defavoarea marcilor mai populare. Cred totusi ca Q3 are ca si concurent principal BMW X1, care are acelasi pret de pornire, deci nu vad de unde atata deranj in ceea ce priveste pretul masinii. Faptul ca masinile de genul asta au un pret revoltator de mare este o alta discutie, dar cine isi permite (si urmarind vanzarile iti dai seama ca isi permit multi) nu cred ca se impiedica prea mult de acest aspect.

    @alex: BMW-urile care arata execrabil in poze, arata la fel si in realitate (primul exemplu care imi vine in minte: X3, dar mai sunt si altele).
    @LauCalin: Volvo, ca si RangeRover, vand la fel de prost ca in Romania si in restul Romaniei. Sunt producatori care au facut din insuccesul in vanzari (mai mult clientii lor) o calitate. Sa stii ca nu tot ce se vinde in unitati putine, inseamna si exclusivism. ;)
    6 2
  • Corectura
    *Volvo, ca si RangeRover, vand la fel de prost ca in Romania si in restul Europei.
    2 0
  • dacia
    DACIA DUSTER- THE BEST SUV IN THE WORLD, NICE, ECONOMY AND STRONG. THE BEST FOR THE BEST.
    2 6
  • ha ha ha
    ha ha ha
    ... Sau lasa ... nu zic ca nu-si merita pretul, dar la salariile noastre si conditiile de mizerie din fundul asta de tara ... sa-i trimiteti si lui Boc si Base oferta, poate-i intereseaza pe ei, ca au de unde ... pentrunoi restul traiasca Bulgaria ...ha ha ha ... i-auzi 30 de mii si de euro, de parca ar fi 3Lei de-ai grei ... ha ha ha ...
    1 1
  • Q3..
    puteau lejer sa-i spuna Audi A3 Allroad.... ca la prima vedere.. pare un A3 mai bortzos...
    1 1
  • @luci
    de cand e range roger suv? ;))
    0 0
  • Q3
    Audi e Audi...Q3 un SUV de bun simt...
    numai spun de A5 sport back...
    Land Rover de zamagitor cel putin Freelander e naspa...indienii isi pun amprenta...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru