BMW lansează o aplicaţie nouă pentru Apple şi Android

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.08.2011
BMW a anunţat lansarea aplicaţiei Ultimate Drive pentru Apple IOS şi Android. Funcţia permite utilizatorilor să împărtăşească experienţa unor şosele memorabile cu ajutorul Facebook.

BMW continuă să ofere clienţilor săi noi tehnologii şi gadget-uri menite să facă mai frumoasă viaţa la volan. Recent, constructorul bavarez a lansat o nouă aplicaţie pentru sistemele de operare Apple IOS şi Android regăsite pe majoritatea smartphone-urilor de pe piaţă.

Aplicaţia este de fapt considerată o navigaţie de socializare, fiind capabilă să ofere utilizatorilor ocazia de a împărtăşi experienţele trăite pe şosea. Mai exact, clientul poate să facă cunoscute cele mai bune drumuri pe care a rulat, cele mai frumoase peisaje pe care le-a văzut prin intermediul aplicaţiei. Descoperirile sale vor fi făcute publice cu ajutorul reţelei de socializare Facebook sau prin intermediul emailul şi GPS-ului.

Disponibilă pe şoselele a 50 de ţări, aplicaţia, creată de o firmă din San Francisco, va fi extinsă în următorii ani, urmând să încorporeze şi alte funcţii utile, cum ar fi BMW Financial Services.

Ed Robinson, preşedinte executiv al operaţiunilor financiare din cadrul grupului BMW, a declarat că producătorul "a încercat întotdeauna să creeze o legătură puternică cu clienţii săi.

Aplicaţia, botezată Ultimare Drive ajută la recunoaşterea internaţională a brandului BMW şi favorizează un dialog între clienţi, într-un mod plăcut"

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru