BMW X1 facelift - primele imagini apar înainte de lansarea la New York

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.04.2012
BMW a anunţat că va aduce la salonul de la New York faceliftul lui X1 şi se ţine de promisiune. Crossover-ul şi-a făcut însă apariţia prematur, cu două zile înainte de lansarea oficială.

BMW vine la Salonul Auto de la New York cu faceliftul lui X1. Nemţii se ţin de promisiune, însă o serie de imagini apărute pe internet, cu două zile înainte de deschiderea salonului, strică surpriza constructorului european. La nivel estetic, diferenţele sunt subtile, însă pot fi observate de un ochi avizat.

Designerii bavarezi au restilizat spoilerul frontal şi blocurile optice, au mărit grila dublă şi au redus carcasele oglinzilor laterale. În partea posterioară tratamentul ar putea fi acelaşi, adică o retuşare a blocurilor optice cu LED şi un spoiler nou.

Pentru interior fotografia dezvăluită astăzi nu trădează modificări. Ne putem aştepta însă la noi echipări, materiale noi şi o paletă de culori îmbunătăţită.

BMW X1 facelift va ajunge în showroom-uri abia în vara acestui an, urmând să fie disponibil şi pe piaţa din SUA. Mai multe detalii despre facelift vor fi publicate în momentul debutului oficial, programat peste două zile la New York.

via l carscoop

Comentarii (5)

  • masina asta ii cam uratica pt ce scoruri are
    14 10
  • Se vinde super bine. Acum parca are niste faruri mai clare, in rest este bine ca nu a schimbat multe.
    9 7
  • kim_vl
    Tot ca un sabot olandez arata.
    3 4
  • Mircea
    Nu prea e nicio diferenta , mai ales la interior
    3 1
  • un oarecare
    Macar i-au schimbat cutia de viteze veche din 95!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru