Chris Bangle isi deschide propriul studio de design

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.02.2009
Fostul designer sef de la BMW isi va deschide propriul studio de design.

Controversatul designer american Chris Bangle si-a dat demisia din postul de designer sef de la BMW pentru a se dedica designului non-auto. Bangle a refuzat sa isi dezvaluie pe larg planurile de viitor, dar o sursa din cadrul companiei BMW a dezvaluit faptul ca americanul isi va deschide propriul sau studio de design.

Chris Bangle a fost angajat BMW timp de 17 ani, iar inlocuitorul sau, Adrian van Hooydonk, a lucrat alaturi de el in decursul ultimilor ani. Impreuna, cei doi au schimbat fata BMW si au creat o noua imagine pentru marca germana de lux.

Visul lui Chris Bangle a fost de a crea propriul sau studio de design, similar cu cel al lui Gordon Murray, unul dintre designerii lui McLaren F1. Primul proiect al companiei Gordon Murray Design este un automobil de oras, denumit T25. Bangle a decis sa mai ramana o perioada in Germania, posibil pentru a isi amenaja noul studio.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • reprofilatu' lu' peste prajitu'
    ma asteptam sa-si deschida propria gogoserie i s-ar potrivi mai bine. Acolo nu ar face decat cerculete, nu i-ar cere nimeni sa faca design.
    0 0
  • De-ar incepe sa deseneze cremvusti sau ambalaje pentru conserve de peste.

    Numai sa stea departe de masini.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru