Citroen ID - primele imagini neoficiale ale berlinei low-cost a francezilor

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.01.2012
Nemţii de la Auto Motor und Sport au reuşit să captureze câteva imagini dintr-un clip intern al celor de la Citroen. Subiectul clipului este noua berlină low-cost, numită ID.

Citroen pregăteşte o berlină low-cost, iar nemţii de la Auto Motor und Sport au reuşit să obţină primele imagini ale acestui model. Modelul a fost deconspirat de un clip publicat pe internet, dar acesta a fost eliminat destul de rapid, de unde şi lipsa clipului în sine. Cei de la Auto Motor und Sport au reuşit să capteze câteva imagini din clipul de prezentare, care prezintă o bună parte din formele noului model.

Berlina de la Citroen va avea un portbagaj spaţios, iar design-ul său va fi elegant. Modelul din imagini prezintă un aspect mai evoluat faţă de cel al lui C4 Sedan, ultima berlină compactă de la Citroen. De data aceasta, noul model le este destinat familiilor cu un buget mai redus. La nivelul interiorului, observăm volanul cu trei spiţe găsit şi pe alte modele Citroen, alături de ornamente metalice cu un aspect plăcut.

Potrivit unor surse din cadrul mărcii franţuzeşti, modelul din imagini poartă numele de cod M43, dar ar putea fi botezat ID.

Debutul său este aşteptat să aibă loc în 2013. Segmentul berlinelor de clasă compactă este relativ aglomerat, constructori precum Chevrolet, Ford, Volkswagen şi Skoda având deja modele cu reputaţii bune în ochii consumatorilor.

Via | AMS

Comentarii (4)

  • Restilizare
    La prima vedere (exterioara), pare un 406 restilizat, nimic de mirare avand in vedere ca e in aceeasi gradina...
    4 9
  • Din cate vad nu e low-cost...
    12 1
  • mda
    certe e ca arata mult mai bine ca loganu...sa vedem si cit e de low-cost si ce ofera
    8 0
  • si eu aici
    Inca una pe teava
    Din ce se vede acesta este un low-cost din categoria premium :-) daca se poate zice acest lucru , mai exact nu din categoria Logan , sunt destul de sigur ca pretul o sa fie sensibil peste cel al unui Logan. O sa se bata in segmentul masinilor low-cost facute de ,Volkswagen şi Skoda ... vrand in schim sa aduca in plus fata de acestea un stil mai elaborat..parerea mea :-P
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru