Dacia a lansat ediţia specială Sandero Orange

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.10.2010
Dacia a lansat oficial în România ediţia specială Sandero Orange, dezvoltată împreună cu operatorul de telefonie mobilă. Maşina vine cu multe elemente de personalizare şi chiar cu un telefon mobil.

Esential

9200 de euro costă Sandero Orange.

După ce a lansat ediţia Black Line pentru modelele Logan, Sandero şi MCV, Dacia revine în atenţia publicului cu o nouă versiune specială. Lansată ieri în România, ediţia specială Sandero Orange are la bază rodul colaborării dintre constructorul român şi operatorul de telefonie mobilă.

Modelul românesc cu cinci uşi afişează un design mai individualist, pus în evidenţă de blocurile optice faţă pe fond negru, de ornamentul negru cu inserţii portocalii de pe stâlpul central şi de sticker-ul Orange, aplicat pe hayon. Toate elementele vin aplicate pe o caroserie ce poate fi comandată în două culori metalizate: Noir Nacre şi Gris Platine.

Pentru interior, Orange şi Dacia au ales o tapiţerie specială, de culoare neagră, cu inserţii portocalii, tetiere specifice şi covoraşe personalizate. Consola centrală şi gurile de ventilaţie primesc şi ele un aspect "black shiny". Ceea ce va face însă deliciul pasionaţilor de tehnologie este pachetul pregătit de Dacia împreună cu operatorul de telefonie mobilă.

Este vorba despre un radio CD cu MP3, satelit de comandă pe volan şi conexiune auxiliară şi de un telefon Orange Boston cu ecran tactil, Wi-Fi, cameră foto de 5 megapixeli şi aplicaţia GPS Google Maps preinstalată.

Pachetul mai include şi o cartelă Orange, un cablu audio multifuncţional, un încărcător auto, un suport de telefon pentru parbriz şi un card de memorie MicroSD de 2 GB.

Noua ediţie Sandero Orange va avea la bază versiunea pe benzină de 1.2 litri 16v şi 75 de cai putere, conformă cu normele de poluare Euro 5. Echiparea modelului va include, pe lângă elementele enumerate mai sus, aer condiţionat, ABS cu EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă, centuri de siguranţă personalizate, airbag frontal pentru şofer şi pasager precum şi o carcasă specială pentru cheia de contact.

Proaspătul Sandero Orange va fi disponibil în reţeaua Dacia începând cu 21 octombrie, la un preţ de 9200 euro, cu TVA inclus. Dacia speră să vândă aproximativ 1000 de unităţi Sandero Orange şi să extindă gama de motorizări dacă publicul o va cere.

Comentarii (27)

  • pentru o marca ce se vrea ieftina si care se adreseaza celor ce isi plaseaza disponibilitatile mici intr-un model nou este interesanta aceasta incercare de "personalizare".

    Cred ca asta va fi noul trend.
    14 5
  • ****
    mai bine sa dea drumul la productiea loganurilor cu euro 5 motoarele 1.4 16v si 1.6 16 v .......eu zic cu asta o sa vanda nu cu editia sandero orange ........macar daca ar baga in paleta de culori portocaliu
    17 5
  • Opinie
    Un Sandero care chiar arata bine. Bravo Dacia!
    11 12
  • vreau sa vad si eu o editie limitata cu ESP, cu niste motoare mai de Doamne ajuta, cu niste plastice mai bune in interior, cu un kit sport, cu niste jante frumoase si o garda mai mica... asa, stickere pot sa pun si eu pe masina; inca o chestie inutila facuta de Dacia. Pacat!
    21 6
  • Urmatorul pas e sa primesti o Dacia Fluturash in urma incheierii abonamentului cu acelasi nume.... :-P
    20 1
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Daca dai cu banu', te rezolva baietii cu de toate, nu-ti fa probleme...Dupa posibilitati.Eu am crezut ca la o cartela de orange gratis, primesti cadou un Sandero, sa-ti bagi cartela-n el...ha ha ha...
    19 3
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Sau primesti un Sandero pingu....in sau pantera....la incheierea unu abonament...ha ha ha
    15 3
  • lol
    Bostonul ala e un telefon praf intocmai ca sanalu de 1.2 75 cp
    8 5
  • oare de ce_
    Oare de ce Dacia nu poate sa faca un Motor 1.2 T de 100 de cai sau u 1.4 de 120-140 de cai??? e chiar asa de greu??.
    5 6
  • Alex Radoi
    E draguta, mi-as lua si eu una dar ce sa fac, sunt pe Vodafone de vreo 8-9 ani asa ca... ;)
    15 1
  • viitorul ex-roman
    am doua servicii dar n-am bani de Sandero!!!!
    Cine spune ca este criza in Romania?! Daca Dacia spera sa vanda mai scump, in loc sa scada preturile, inseamna ca sunt bani in tara.
    3 0
  • @Koss
    probabil cand o sa invete sa faca motoare, atunci o sa faca si un motor de 1.4 cu 120-140CP
    4 4
  • cati CP ai sunt destui?
    pentru cei ce isi doresc motoare turbo de 120-140cp, v-ati gandit vreodata cati CP v-ar fi de ajuns?
    2 2
  • Napster
    de-aia
    @Koss pentru ca dacia se vrea un brand care sa mentina preturile cat mai jos in special in aceasta perioada de contractie economica. Ai habar cat costa dezolvoltarea unui motor nou si implementarea pe o caroserie construita pentru alte tipuri de motoare?
    2 1
  • Bogdan
    Reclama
    Sa dai bani ca sa le poti face reclama celor de la orange ...e ceva.
    4 0
  • @koss;roadrunner
    chiar credeti ca nu stiu sa faca motoare de genul ala?stati linistiti ca stiu cum,dar daca l-ar pune s-ar duce pretul masinii la 13 sau 14 mii de euro pt ca genul ala de motor e scump in mai ales pt dezvoltare,si nu ar mai fi cumparata pt ca de banii aia ai lua o fabia,de ex!dacia este echipata cu motoare simple si ieftine pt a-i tine pretul cat mai jos!
    7 1
  • Ale Radoi
    Credeti ca ar fi o problema sa "faca" un 1.2 turbo de 100cp? Pai motorul asta exista deja pe actualul Twingo GT, deci motorul e aici. Doar ca Dacia e o masina ieftina si mai exista si niste tehnici de marketing conform carora niciodata un brand low-cost nu va primi tehnologie la fel de noua ca cea de pe brandul mai scump, in cazul de fata Renault. Deci, e simplu: NU SE DORESTE.
    8 0
  • hmhm
    saracii directori de la orange..acum or sa se simta obligati sa-si ia sandero cu fluturasi pe ea
    4 0
  • Cred ca e prima masina din lume cu centuri de siguranta...orange :)
    2 0
  • E PREA SCUMPA!!!!
    LA 10265 eur tva inclus, ai Chevrolet Cruze 1,6 16V cu aer, geamuri electrice, 6 airbaguri, jenti 15" placute frana pe spate, etc. Si aia e masina.
    Conduc Logan Prestige dar gata, m-am saturat de masini romanesti/frantuzesti. Sandero ca toate daciile este o masina urata. Duster e chiar hidos.
    Adio Dacia, vedeti promotiile Chevrolet si Ford !!!
    6 7
  • @rusu
    si chiar vrei sa te credem?

    asta e spam nesimtit. Nu iti faci planul luna asta?
    5 2
  • Cati cai am nevoie
    Pentru mine 150 de cai putere ar fi de ajuns de la un motor de 1.6 - 2 litrii benzina cu un consum de 10 in oras si 7 afara.

    Ar fi echitabil.

    Poate sa fie si diesel de 150 cai.

    Oricum in zilele de azi tot ce este sub 100 de cai este considerat submotorizat si Dacia din pacate are aproape 80 % din masini submotorizate.

    Un design mai reusit si niste motoare mai performante, precum si niste plastice cu aspect mai bun si mai de calitate( de altfel cam toate plasticele sunt la fel cam la toate renaulturile) faceau bine marcii Dacia si atunci nu mai era considerata low cost, probabil se ducea undeva inspre medium.

    Macar sa scoata un model mai sportiv mai exclusivist.

    Le-ar mai creste renumele marcii.

    Asa creste renumele nu daca pui fluturasi si panterute pe tetiere... si un sticker 2, 3 pe caroserie.
    2 3
  • @Rusu
    Rusu are dreptate, dar ce nu stie el e ca, la 10000 si ceva cat dai pe Cruze nu primesti centuri portocalii ca la Dacia:):))).Deci frate, ce'i mai important: comfortul unui Cruze sau centurile portacalii din Sandero?:))
    Hai sa fim in trend cu restu lumii si sa spunem ca portocaliul
    4 0
  • @andrey11
    Pai iau un marker si imi vopsesc si eu centurile in portocaliu.
    Dupa care decupez intr-un carton un fluturas, il pun pe spatele masinii si dau cu un spray portocaliu si gata, am o Dacia Solenza Orange. Cine mai e ca mine? :)))
    1 0
  • Drive test
    Cand veti face un drive test cu Sandero 1.2 16v 75 CP?
    0 0
  • ZZZTip
    halatu', cat e halatu'?
    Rusu si Andrei11 ca a crezut minciuna lui Rusu:
    Cititi mai bine si mai atenti oferta la cruze, nu e deloc asa cum ar vrea orice roman sa fie: pretul la Cruze este CU 3 PRIME DE CASARE!
    Deci gica are perfecta dreptate, spam nesimtit!
    0 1
  • vali86
    cb
    daca avea cb mai castiga cativa fani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru