Dacia Duster ESF, ediţie specială pentru schiorii din Franţa

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.04.2011
Dacia a lansat în Franţa o ediţie specială a modelului Duster. SUV-ul este destinat monitorilor din cadrul Şcolii de Schi Franceze şi costă 18.990 de euro.

Esential

18.990 de euro costă ediţia limitată Dacia Duster ESF.

Dacia caută să facă din Duster un model atractiv pentru schiorii francezi, chiar dacă sezonul este aproape de final. Constructorul român şi divizia sa franceză au lansat o ediţie specială a SUV-ului, dedicată Şcolii de Schi Franceze. Mai exact, modelul românesc personalizat va putea fi cumpărat doar de către monitorii de schi afiliaţi organizaţiei, ceea ce face ca ediţia ESF (Ecole de Ski Francaise), să se bucure de un caracter exclusivist.

Ediţia specială are la bază versiunea diesel de 110 cai putere, Euro 5, cu tracţiune integrală şi nivel de echipare Winner. La toate acestea se adaugă logo-ul ESF, regăsit pe caroserie, covorase din cauciuc, un scut din aluminiu pentru motor şi bare de amarare montate pe acoperiş, capabile să suporte patru perechi de schiuri. Exteriorul va fi recunoscut după vopseaua metalizată Platinum Grey, care încarcă factura cu încă 450 de euro. Preţul final ajunge la 18.990 de euro cu TVA.

Ediţia specială vine la pachet şi cu un set de clăpari, de culoare Glacier White, speciali pentru monitorii de schi.

Dacia nu a anunţat dacă ediţia specială ESF va fi disponibilă şi pentru publicul larg. 

via | autosblog

Comentarii (4)

  • .....
    astia nu mai stiu ce etichete sa puna pe masina sa se cumpere....
    4 30
  • anunt inportant
    urmeaza editile speciale ESG pt germania,ESI pt italia,ESS pt spania................etc
    6 28
  • accesoriile gen scut din aluminiu si bare de amarare pe acoperis nu sunt "etichete" , ci niste elemente foarte practice... orice constructor care se respecta scoate asemenea editii speciale... dar ce sa stie taranii...
    28 2
  • New Edition
    Urmeaza..
    urmeaza...si editia PLM pentru Romania!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru