Dacia: "Imaginile conceptului sunt autentice"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.02.2009
Oficialii Dacia au declarat astazi ca imaginile conceptului pregatit pentru Geneva sunt reale. Acestia au refuzat insa sa vorbeasca despre tipul prototipului.

Teaser-urile conceptului Dacia, dezvaluite ieri in presa auto din toata lumea, au starnit un val de reactii pozitive dar si o multime de speculatii. Astazi, Mediafax a reusit sa obtina si o pozitie oficiala din partea conducerii romanesti.

Surse din interiorul Dacia au confirmat autenticitatea imaginilor publicate ieri in presa dar au declarat ca nu pot dezvaluie daca noul concept prefigureaza viitorul SUV sau modelul coupe. "Putem confirma ca fotografiile de tip teaser aparute ieri pe internet au fost lansate de la centru de catre Renault si ca sunt reale".

Zvonurile potrivit carora Dacia ar putea lansa un concept coupe la Geneva sunt contrazise de numele vehiculat in presa, Duster, si de intentiile anuntate de constructorul roman. Oficialii au anuntat cu ceva timp in urma ca in 2009 gama Dacia se va imbogati cu un nou model, cel mai probabil un SUV. Productia ar urma sa inceapa in a doua parte a anului in timp ce lansarea pe piata este asteptata la sfarsitul lui 2009, inceputul lui 2010.

 

via | Mediafax

Comentarii (5)

  • da
    E SUV. Lucrez si eu pe la el.
    0 0
  • un fel de shooting break?
    0 0
  • cozappz
    SUV
    Un fel de struţocămilă? Aş da banii pe un coupe bine făcut, dar pe un suv niciodată. Si X5 e suv, si teoria cu marimea maşinii invers proporţionala cu dotarea pare din ce în ce mai adevărată.
    0 0
  • michael
    suv
    it's called H79 and it will be something like Qashqai
    0 0
  • Foarte tare SUV
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru