Dacia pregateste un monovolum si o berlina medie

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 30.06.2009
Dacia va lansa in urmatorii doi ani o berlina medie si un monovolum compact, acestea urmand sa completeze gama constructorului roman. Informatiile au fost publicate de un blog spaniol.

Spaniolii de la Autoblog.es scriu astazi, intr-un material dedicat viitorului marcii Dacia, despre faptul ca producatorul roman vizeaza imbogatirea ofertei actuale, care curpinde cinci modele, cu cel putin inca trei versiuni de caroserie. Daca SUV-ul este deja asteptat si va fi lansat fie in toamna sau primavara, la Frankfurt sau Geneva, spaniolii sustin ca Dacia isi va baza gama pe inca doua modele, care vor reprezenta punctul de plecare din punctul de vedere al pretului in segmentele lor.

Este vorba de un monovolum compact, ale carui dimensiuni ii vor merite acestuia sa intre pe piata in acelasi segment cu noul Kia Soul, dar si de o berlina medie care se va situa peste Logan ca dimensiuni si care va ataca segmentul cunosut mai ales prin Passat, Insignia, Accord sau Mondeo.

Conform sursei citate de blogul spaniol, noile modele vor pastra caracteristicile clasice ale gamei Dacia, urmand sa se prezinte pe piata cu un raport calitate-pret foarte avantajos. Apropo de pret, viitoarele generatii Logan si Sandero vor beneficia, spun ibericii, de o reducere de pret de "cateva sute de euro" datorata scaderii costurilor de productie.

via | Autoblog.es

Taguri: Dacia

Comentarii (14)

  • Profesoru'
    Dacia
    Cand vad semnul asta de la dacia mi se face pofta de o bere rece !
    32 22
  • Autogreen
    Vesti bune
    Dacia ne aduce numai vesti bune. In toamna asta asteptam: un nou model Dacia, primele automobile construite de Ford la Craiova, primul tronson din autostrada Transilvania, deschiderea pasajului Baneasa, etc. Tot respectul din lume pentru inginerii romani si francezi de la Mioveni.
    26 3
  • aha!
    se lucreaza si la modele gen KANGOO si TRAFIC, nu e nici un secret :)
    Doamne-ajuta!
    15 0
  • Hai Dacia!
    Au redus costurile de productie si acum Dacia este si mai ieftina?! Super! Asta inseamna corectitudine fata de clienti :)
    Vreau sa-mi vand Logan-ul 1.6 16V de care sunt foarte multumit si sa-mi iau noile aparitii ! Gata! Mi-am propus sa-l ajung din urma pe neamtul care a cumparat 135 de bmw-uri de-a lungul timpului :))
    29 1
  • marius
    la curent cu noutatile
    spaniolii de la autoblog.es de fapt scriu ieri...
    0 5
  • Claudiu
    Dacia
    nu poate decat sa ne bucure...tot inainte
    20 1
  • blondu28
    sal
    ma stii care este fenta la noi romania " suntem prea femtosi sa cumparam dacia noua la un pret mic mai bine cumparam ceva la mana doua la acelasi pret" dracu ne mai intelege
    12 1
  • constantin
    neamtul nu .s-ia vindut BMW-urile. Le are pe toate.
    6 10
  • constantin
    nu inteleg ce abuz.
    1 1
  • Nedumeritul
    Intrebare pentru Autogreen
    Ai spus inginerii romani de la Dacia? Care?
    1 8
  • Stroe
    Inginerul roman de la Dacia este Constantin Stroe. Respect!
    9 1
  • Ma bucur pentru Dacia si cred ca orice roman,oricat de carcotas ar fi,se bucura la auzul acestor vesti.Dacia a devenit o marca cunoscuta in lume,chiar daca sigla e putin cam neinspirata...
    10 1
  • Yo zic ca astia care au cumparat masinele omorate cu sutele de mii de km de la nemtzi acuma isi baga gheara in gat, cand vede ca neamtzul cumpara dacie noua. :)) asa le trebe la astia care isi cumpara HARBURI. Bv Dacia!!!!
    12 2
  • Dacia
    Sa fie iei prosti nemtii astia de cumpara Dacii noi si isi vand masinile lor "bune"?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru