Designerul lui BMW Seria 7 a plecat la Mercedes

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
Karim Habib, designerul lui BMW Seria 7, a plecat din BMW in favoarea unui post la Centrul de Design Mercedes-Benz.

Dupa plecarea lui Chris Bangle, BMW sufera inca o pierdere la departamentul de design. Karim Habib a plecat de la BMW, urmand sa ocupe o functie importanta in cadrul biroului de design Mercedes-Benz. Acesta va fi responsabil pentru studioul de design avansat din Stuttgart, unde va lucra impreuna cu designerul sef de la Mercedes-Benz, Gorden Wagener.

Designerul Karim Habib este responsabil pentru aspectul noului BMW Seria 7, acelasi designer fiind cel care a coordonat echipa de creatie a lui CS Concept. Noul designer de la Mercedes-Benz se va ocupa de modelele din seria F, care vor fi lansate abia peste doua generatii. Cel mai probabil, Karim Habib se va ocupa de modelul F700, precum si alte vehicule similare.

Via | BMWBlog

Comentarii (4)

  • bogdan
    ...
    bun, acum BMW e pe drumul cel bun...Doamne ajuta!
    0 0
  • Uraaaaaa
    Ce bine.Acum vom vedea adevarata fata a bmw :)))
    0 0
  • Poate dupa tehnica BMW ne va arata si design care sa te faca sa te simti bine.

    Pe de alta parte cred ca saracul om care "s-a transferat" e total debusolat si scala lui de valori incendiata.

    Poate vom vedea vreo stire in care sa ne arate cineva in timp cu ce a contribuit "newcomer-ul" la vreun model BMW. Sa speram ca nu vom vedea oameni care au mers pe acelasi design la diverse marci concurente. Niste "Flame design" pe Mercedes ne-ar umple de indignare si ne-ar face sa ne simtim condamnati la contestabil.
    0 0
  • Gabriel_r
    Evolutie Necesara
    Karim Habib nu este responsabil pentru " flame design " , initiatorul curentuluie ste tot proaspatul plecat Chris Bangle . Referitor la primul , cred ca a adus seria 7 pe o linie mai traditionala BMW , referitor la al doilea ..este adevarat ca a iscat multe controverse , insa la fel de cert este ca sub creionul sau , BMW a inregistrat o crestere a vanzarilor , datorata si succesului pe piata a noului limbaj stilistic abordat . A fost necesara acesta schimbare deoarece gama BMW este in crestere , erau necesare noi elemente care sa poata sa acopere satisfacator o intreaga gama de modele ale caror dimensiuni si proportii difera foarte mult .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru