Facelift chinezesc pentru Volkswagen Tiguan

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.11.2009
Volkswagen a dezvaluit faceliftul modelului Tiguan destinat pietei din China. Retusurile estetice ar urma sa se regaseasca si pe versiunea europeana a crossover-ului.

Zilele acestea in China se desfasoara Salonul Auto de la Guangzhou, un eveniment nu foarte familiar pentru publicul european. Volkswagen a ales insa aceasta ocazie pentru a dezvalui versiunea revizuita a modelului Tiguan, destinata piatei chineze. Crossover-ul nemtilor incearca sa castige astfel un public numeros pe o piata in continua crestere, care nu a fost grav afectata de criza economica.

Faceliftul introduce o grila complet noua, cu ornamente cromate, blocuri optice fata si spate restilizate precum si un spoiler frontal redesenat. La interior, Tiguan preia reteta de succes a noilor generatii Golf si Polo, imprumutand de la acestea volanul cu trei spite si pozitionarea unor comenzi de pe plansa de bord.

Desi vorbim despre o revizuire a modelului german destinat chinezilor, am putea asista in curand, cel mai probabil in cadrul Salonului de la Geneva, si la un facelift european pentru Tiguan. Acesta ar urma sa difere deloc sau foarte putin de ceea ce nemtii au prezentat la Guangzhou.

via | WCF

Comentarii (1)

  • mai are nevoie inca
    sa se ocupe si de interior.....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru