Facelift minor pentru Peugeot 407

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.05.2008
Peugeot a operat un facelift minor pentru variantele sedan si break ale deja invechitului 407.

Esential

138 de cai putere dezvolta propulsorul diesel 2.0 litri, instalat pe versiunea revizuita a modelului Peugeot 407.

Peugeot simte nevoia unui aer proaspat in interiorul gamei sale. Pentru a dovedi tuturor ca si la Peugeot designerii lucreaza, constructorul francez a pregatit un facelift minor pentru variantele sedan si break ale deja consacratului model 407.

La exterior, singurele modificari notabile sunt vizibile la nivelul grilei frontale, cu finisaj cromat, si la nivelul blocurilor optice, si cele fata si cele posterioare fiind redesenate. La interior, designul si ergonomia au fost pastrate, singurele elemente noi fiind echiparea mai bogata, controlul temperaturii in habitaclu, senzor de parcare fata si un nou sistem de informare a soferului.

Sub capota, Peugeot nu a operat modificari importante, singurele imbunatatiri fiind resimtite pe versiunea diesel de 2.0 litri. Propulsorul imbunatatit a primit inca 4 cai putere (138 CP in total) si se poate lauda acum cu un consum de 5.6 litri la 100 de km si o valoare a emisiilor de doar 150 g/km.

Vanzarile versiunii revizuite a modelului Peugeot 407 vor demara in cateva luni.

Taguri: 407, Peugeot

Comentarii (2)

  • Anonymus
    Blocurile optice spate aratau mai bine, inainte de aceste mici retusuri
    0 0
  • cosmin
    prea mici si nesemnificative schimbarile,toti se asteptau la mult mai mult de atat. dar poate se pregatesc intens pentru 408
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru