Fotospion: Mercedes S-Klasse va primi un facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.08.2008
Ultimele fotografii spion tradeaza un facelift minor pentru modelul de lux Mercedes S-Klasse.

Pentru a nu ramane indiferent la progresele facute de BMW cu noul Seria 7, rivalul Mercedes pregateste in scurt timp dezvaluirea unui facelift pentru S-Klasse. Jurnalistii de la WorldCarFans au reusit sa surprinda o serie de fotografii ale noii limuzine nemtesti, instantanee care tradeaza modificari subtile.

Principalele modificari se regasesc in partea frontala, la nivelul spoilerului, care a fost redesenat si echipat cu proiectoare de ceata noi. Blocurile optice fata au devenit mai alungite si au fost echipate cu lumini LED. Acelasi lucru s-a intamplat si in partea posterioara, unde stopurile au fost deasemenea redesenate impreuna cu spoilerul.

Potrivit unor informatii neoficiale, Mercedes va opera o serie de schimbari minore si la nivelul motoarelor, acestea urmand sa ofere o mai buna economie de combustibil. S-Klasse va beneficia insa in curand de versiuni hibride diesel sau benzina.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru