Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Lexus LF-NX a şocat audienţa cu formele sale ascuţite

Publicat Marti, 10.09.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 3

Standul Lexus a fost chiar mai aglomerat decât cel al părintelui Toyota, semn că discipolii îşi depăşesc dascălii chiar şi la saloanele auto. Frankfurt este locul unde divizia premium japoneză a decis să impresioneze publicul prezent cu un concept ce sfidează convenţionalul. Numele său este LF-NX, vi l-am mai prezentat şi în trecut, iar acum e gata să ameninţe segmentul SUV-urilor BMW X3 şi Audi Q5.

Live, conceptul japonez este şi mai colţuros decât în poze. Liniile sale sunt duse la extrem, încercând parcă să maximizeze ideile curajoase ale designerilor. ABia am reuşit să smulgem câteva fotografii clare prin marea de oameni ce s-a înghesuit lângă LF-NX.

Lexus LF-NX Concept - detalii şi imagini oficiale

În cealaltă parte a standului Lexus, pe o scenă rotativă, noul IS300h F-Sport se străduia să seducă jurnaliştii prezenţi cu un albastru metalizat extrem de puternic, captivant pentru retina oricărui trecător.


Comentarii (3)

  • mie-mi place ,chiar mult...trebuia sa vina cu ceva nou fara influente europene,e original chiar daca e ...un design putin exagerat,totusi e doar un concept,deocamdata
    10 5
  • BaditzaEx
    imi plac f mult ce realizeaza cei de la Lexus ( si cei de la Cadillac ) in privinta designului, in contrast fata de nemti au curajul de merge pe cateva linii de design mai agresiv/taios/masculin...dar fata de cei de la Honda ( vezi CR-Z si viitorul NSX ) nu prea reusesc sa gaseasca reteta unei motorizari hibride mai performante si cu o capacitate cilindrica a motorului otto, mai redusa ( CT-h nefiind o compacta care sa puna pr serioase triadei germane, prin acel motor de 1,8l ) Lexus & Toyota mizand mai mult pe hibride in contrast fata de nemti ( prin diesel )
    6 6
  • Cam exagerat si pt un concept...
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru