Honda CR-V Concept anunţă versiunea europeană a crossover-ului

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.02.2012
La Geneva Honda ne propune să facem cunoştinţă cu prototipul viitorului CR-V european. Conceptul nu diferă foarte mult de omologul său nord-american de serie.

Disponibilă deja pe piaţa din Statele Unite, noua generaţie Honda CR-V se pregăteşte şi de lansarea europeană. Constructorul japonez a declarat că va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva o versiune concept a viitorului CR-V, programat să ajungă în showroom-urile de pe Bătrânul Continent abia în toamna acestui an.

Conceptul pe care îl vom vedea la Geneva anticipează liniile de design ale celei de-a patra generaţii CR-V, linii similare cu ceea ce vedem pe modelul american. Comparativ cu vechiul model, conceptul adoptă o prezenţă ceva mai agresivă, cu blocuri optice clare şi lumini LED, bosaje ceva mai largi, o grilă impunătoare şi un spoiler frontal cu un rol aerodinamic important.

Toate detaliile privind versiunea concept a crossover-ului nipon vor fi date publicităţii în data de 6 martie, prima zi de presă a Salonului Auto de la Geneva.

Comentarii (5)

  • @automarket
    Daca v-ati documenta nitel v-ati da seama ca CR-V nu e crossover ci e SUV.
    6 0
  • fost fan honda
    Horror!!!
    3 3
  • Acest model este mai prietenos fata de cel din state sa fim seriosi!
    4 1
  • slab ce face honda in ultima vreme
    4 4
  • au murit designerii honda
    iar au distrus o masina , spatele e groaznic
    modelul anterior era mult mai ok
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru