Salonul Auto de la Geneva 2018

Imagini oficiale cu prototipul Mercedes EQC: primul model electric din gama EQ vine la Geneva și apare pe piață în 2019

Publicat Vineri, 02.03.2018
de Petre Barac
Comenteaza 1
Imagini oficiale cu prototipul Mercedes EQC: primul model electric din gama EQ vine la Geneva și apare pe piață în 2019 - Poza 1
Imagini oficiale cu prototipul Mercedes EQC: primul model electric din gama EQ vine la Geneva și apare pe piață în 2019 - Poza 2
Mercedes a dezvăluit primele imagini oficiale cu prototipul EQC, întâiul model electric din gama EQ. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi prezentată la Geneva, înainte să apară pe piață de anul viitor.

În urmă cu doi ani, Mercedes și-a prezentat intențiile pentru lansarea unei game de mașini electrice sub brandul EQ. Primul dintre ele a fost prezentat atunci la Paris sub formă de concept, iar versiunea de serie a SUV-ului electric va fi dezvăluită la Salonul Auto de la Geneva, care debutează pe 6 martie.

Până la acel moment, Mercedes ne-a oferit primele imagini oficiale din timpul testelor în condiții de iarnă cu prototipul care va fi denumit probabil EQC.

În varianta de concept, modelul este echipat cu două motoare electrice, unul montat pe puntea față, celălalt pe puntea spate, care dezvoltă împreună peste 400 de cai putere, ceea ce îi permite o accelerare de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde.

Acumulatorul are o capacitate de peste 70 kWh și oferă o autonomie de 500 de kilometri conform standardului NEDC, însă toate aceste date vor suferi unele ajustări în cadrul versiunii de serie.

Debutul pe piață al SUV-ului electric Mercedes EQC este programat pentru anul 2019.

Via Mercedes


Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Spre deosebire de modelel HYUNDAI Kona ( cu garda la sol de 17 cm) care are doar varianta cu tractiune fata, s-ar parea ca MERCEDES BENZ EQC va avea si o varianta cu tractiune integrala....
    Sa vedem si garda la sol..
    Geneva stie....
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru