Mazda recheamă în service 500.000 de unităţi Mazda3. Aproape 100.000 sunt în Europa

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 17.06.2011
O problemă electronică la nivelul circuitelor care fac ştergătoarele de parbriz să funcţioneze a dus la o campanie de recall pe care Mazda o realizează pentru generaţia anterioară a modelului Mazda3.

Esential

91.588 de exemplare Mazda3 şi Mazda3 MPS sunt afectate de recall în Europa.

Mazda a anunţat un recall de 494.500 de unităţi ale vechii generaţii a modelului Mazda3 la nivel mondial, aproximativ 20% dintre modelele afectate regăsindu-se în Europa.

Conform comunicatului oficial al constructorului japonez, problema care a dus la declanşarea acestei operaţiuni de recall are la bază o problemă electronică. În cazul în care unele componente încetează să mai funcţioneze din cauza oxidării, apar disfuncţii la nivelul ştergătoarelor de parbriz. Producătorul nipon susţine că nu au fost înregistrate plângeri până acum din această cauză.

În Europa, modelele afectate sunt exemplarele Mazda3 şi Mazda3 MPS produse între 7 ianuarie şi 22 decembrie 2008. Toţi clienţii vizaţi de acest recall vor primi o scrisoare de chemare în service la mijlocul lunii iulie.

via | Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru