Mercedes a dezvaluit seria speciala ML Grand Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.05.2010
Mercedes incearca sa atraga de partea sa clientii care isi doresc un ML ceva mai personalizat. Asa a luat nastere seria speciala Grand Edition, care vine cu un look imbunatatit si un nivel de echipare bogat.

Dupa ce a debutat pe R-Klasse si SLK, seria speciala Grand Edition debuteaza si pe SUV-ul ML. Modelul german va beneficia astfel de o echipare de serie mult mai bogata dar si de un aspect exterior individualizat.

Look-ul este imbunatatit de un finisaj alb al caroseriei, de blocuri optice pe fundal negru cu lumini LED, jante de 19 sau 20 de inch din aliaj, bare protectoare din aluminiu si grila frontala cromata si o capota redesenata. La interior, pasagerii se vor bucura de o tapiterie din piele, insertii din aluminiu, volan si pedaliera provenite de la divizia de performanta AMG.

Noul ML Grand Edition va fi disponibil impreuna cu toate versiunile de motorizare existenta in gama, pretul pentru seria speciala urmand sa fie mai mare cu 2670 de euro.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • oricum...la renumele pe care-l are mertu isi permit orice fel de restilizare...care evident aduce si un pret mai...un logan il poti restiliza la infinit...ca...tot logan e..de aia firmele cu traditie isi permit sa puna materiale di cele mai scumpe ,pt. ca se CUMPARA si daca scrie mercedes sau...stiu eu bentley...e clar si eticheta conteza ...mai ales pt....producator,evident...
    3 2
  • Mercedes ML si Porsche Cayenne sunt cele mai frumoase masini de teren !
    2 3
  • domnule hugo...
    de cand si pana la sfarsitul carui asfalt, ML si Cayenne sunt masini de teren?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru