Mercedes AMG anunţă 8 modele noi

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.06.2012
Mercedes va creşte gama diviziei de performanţă AMG cu 8 modele noi în viitorul apropiat. O imagine publicată de germani confirmă intenţiile lor de extindere.

Esential

22 de modele include în prezent gama AMG.
8 modele noi îşi vor face loc în gama AMG în perioada următoare.

Mercedes AMG sărbătoreşte anul acesta 45 de ani de existenţă. Pentru a celebra cum se cuvine vârsta venerabilă, divizia de performanţă pregăteşte lansarea unui model extrem de important, primul compact sportiv al său, Mercedes A45 AMG.

Nu este însă singura surpriză, AMG publicând zilele trecute şi un poster al întregii game. Imaginea surprinde pe circuit toate cele 22 de modele semnate AMG, derivate din actualele modele Mercedes. Alături de ele, acoperite însă de cearşafuri albe, se află alte 8 modele misterioase, care îşi vor face loc în gama diviziei de performanţă în următorii 5 ani.

Deşi nu a făcut publice numele surprizelor pe care ni le pregăteşte în următorii ani, putem intui că printre cele 8 modele noi se numără viitoarele A45 AMG, mult aşteptatul SLS AMG Black Series şi chiar versiunea de performanţă a noii generaţii S-Klasse, aşteptată şi ea în viitorul apropiat.

Imaginea prezentată de germani anunţă practic noua filosofie AMG Performance 50, care presupune introducerea unor modele noi şi adoptarea unor soluţii de propulsie diferite.

Tracţiunea integrală nu va fi rezervată doar SUV-urilor sau crossover-elor, ea urmând să fie introdusă şi pe modelele care dispun de tracţiune faţă în versiunea de bază, cum este actualul A-Klasse. Derivatul său de performanţă, A45 AMG, va primi tracţiune integrală pentru a gestiona mai bine cei 330 de cai putere.

Tot în perioada următoare, la Affalterbach, cartierul general AMG, nemţii vor construi un centru special, de unde clienţii pot veni personal să-şi ridice maşina.

via l autoblog

Comentarii (2)

  • Chuck Norris
    Ca de obicei Mercedes va face niste masini peste concurenta.
    3 0
  • mi se pare mie sau din poza lipseste cls 63 amg ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru