Noul Skoda Superb, in Romania de la 18.982 euro

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 07.10.2008
Skoda a lansat in Romania cea de-a a doua generatie a modelului Superb, disponibil de la 18.982 euro cu TVA.

Esential

18.982 euro cu TVA este pretul de pornire pentru noul Skoda Superb.
34.213 euro cu TVA este pretul versiunii de top a modelului Skoda Superb.

Skoda a lansat astazi in Romania noul model Superb, disponibil de la pretul de 18.982 cu TVA. Noua generatie a modelului Superb va fi motorizata de trei propulsoare pe benzina si trei diesel.

Versiunea de top a modelului Superb va ajunge la 34.213 euro, cu TVA inclus. Versiunea de baza a noului Skoda Superb va beneficia de un propulsor de 1.4 litri de 125 CP si o cutie manuala cu 6 trepte.

Gama de motorizari pe benzina continua cu propulsorul de 1.8 litri si 160 CP, cuplat la o cutie manuala cu sase trepte sau, optional, Skoda ofera cutia de viteze automata cu 7 rapoarte (DSG).

Versiunea de top este tratat cu un motor de 3.6 litri si 260 CP, disponibila cu o cutie de viteze automata cu 6 trepte. Fanii diesel-ului pot opta intre cele doua propulsoare de 2.0 litri, de 140 sau 170 cai putere, sau pentru motorul de 1.9 litri si 105 CP.

Via | Mediafax

Taguri: Skoda, Superb

Comentarii (30)

  • Autogreen
    Scumpa
    O scumpete de masina la propriu
    1 0
  • nu prea suna bine titlul acestei stirii
    ********
    0 0
  • superbu
    pentru clasa ei are un pret ok - totusi este prea mare - deja in bucuresti ar trebui sa trecem pe Matiz
    0 0
  • nu e o masina ??
    cred ca ar fi sunat mai bine " Noua Skoda Superb, ....".
    Dar cineva crede ca e un masin (scump in opinia mea ca si varianta de baza) care seamana cu mai vechiul masin Renault Lagun din spate si cu mai noul masin VW Passata din fata. In ansamblu nu cred ca poate candida pentru titlul "aspiratoarea de fetitzi a anului 2009".
    0 0
  • Bogdan
    mda
    seamana cu passat cc ca doar sunt facute pe aceeasi platforma;)
    0 0
  • plumbiX
    Cine nu-si permite Passat isi ia Superb.
    0 0
  • Bogdan
    skoda noua
    Ce pot spune? Am vazut-o cu ochii mei. E drept, de la faza"cheala" la cea de top. E frumusete de masina. Logic ca seamana cu VW doar e facuta sub acelasi brand, logic ca e pe platforma de passat cc, dar la asezare pe sosea e incomparabila. Ca si director de flota, flota axata pe marci de genu : vw, skoda si ford, pot spune ca aceasta noua skoda aduce foarte mult cu noul A6. Dar e drept, nu e pt Bucuresti, e prea mare.Asta e sigurul defect al ei. Si ma pregatesc sa mi-o comand.V-o recomand si voua :)
    0 0
  • paul S
    cum e bordul?
    poze cu bordul, cu interiorul?
    1 0
  • dragoscst
    PTR. nu e o masina ??
    Biciuieste ... neuronul si o sa intelegi ca este VORBA DE NOUL AUTOMOBIL !!!
    Masina este si cea de tuns iarba !
    PS Vezi ca esti ... destept cand scri "mai vechiul masin Renault Lagun" !
    0 0
  • politehnistu
    nu e "masina" e autovehicul
    normal ca e "noul skoda superb" de la "noul AUTOVEHICUL" skoda superb fiindca nu e "masina" de facut carnati!
    0 0
  • jazzboy
    1.4...
    cat de prosti sunt oamenii care dau banii pe o masina de 2 tone cu motor de 1.4 ... asa ceva ar trebui sa fie ilegal...e o masina de lux..WTF??? daca vrei economie i-ati fabia... dar nu superb cu motor de 1,4l sa fim seriosi...rusine pentru skoda...de porc.
    0 0
  • potecuta
    normal ca arata in fata ca un VW pt. ca Skoda de ceva timp a fost cumparata de VW, cum si Dacia de catre Renault
    0 0
  • tare
    si loganu abea scoate 105 cai.. p 1.6.. astia au 125 p 1.4.. :))
    0 0
  • pe 1.6 poti sa scoti si 250 e cai. nu e concurs care scoate mai mult cu motorul mai mic.
    0 0
  • e tare fratilor ce mai
    0 0
  • Super
    Masina arata super + ca are prestanta...ca pret ok avand in vedere ca te gandesti totusi la o limuzina..desi sunt fun skoad avand si eu o Octavia II inca nu poti sa compari aceasta marca cu marii producatori de autovehicole precum BMW Mercedes ...
    0 0
  • Fratilor!!!
    Degeaba pui un motor de cilindree mica,daca masina este grea,ea tot va consuma mult!!!
    Puterea unui motor este data de:
    CUPLU X TURATIE
    Evident ca avand o cilinree mica ,puterea este scoasa(dezvoltata)de o turatie mare,deci sa nu-mi spuna motoristii de la Skoda ca va avea un consum mic.
    Asta o spun pentru ca am avut un Passat de 1,6 l pe benzina si consuma cat unul de 2.0 l tot benzina(o idee mai putin,cam 200-300ml/100km).
    Salutare tuturor cititorilor!
    0 0
  • de jazzboy la culcare
    Esti praf de jazzboy, doar gura e de tine, mergi mai 1 cu masina si cu motoru' asta, poate nici nu ai carnet si nu stii cum e sa stai pe scaunul soferului. In primul rand masina nu are nici pe departe 2 tone cum au putut sa iti tasteze degetele prostia aia, are 1400kg.... si 2 la mana, are un cuplu pe o plaja de turatie foarte mare de 200 NM de la 1500 rpm pana la 3800rpm... stii ce inseamna asta? Logic ca nu stii. Este un motor cu turbina supraalimentat, iar cei de la vw, au pus pe motorul asta si pana la 170Cp, asa ca nu mai comenta si sa tastezi toate prostiile si tampeniile. Masina este geniala. Pentru cunoscatori numai bine, raport calitate-pret unul dintre cele mai bune, am avut ocazia sa merg cu toate motorizarile, pentru ca lucrez in domeniu. Numai bine.
    0 0
  • jazzboy
    pentru cel de sus..."yo"
    fratele miresii, nu scrie nicaieri ca e turbo motorul, in al 2-lea rand daca are 1400 kg sa iti iei tu si neamul tau de mecanici conserve de astea, iar cu motoarele de 1.4 si 170 cp nu cred ca nu exista, dar aceast autoturism, se cere a fi o LIMUZINA...adica e cea mai tare de la skoda...iar eu nu am vazut BMW seria 7 sau audi A8 cu motor de 1.4 de 170cp...sa fi de cinste...atotstiutorule...
    0 0
  • masini si motoare
    trebuie sa fi cretin rau de tot si sa nu ai nicio legatura cu masinile, cum dracu sa pui un motor de 1,4l sa miste o masina de 1500 kg. trebuie sa fi prost rau de tot. pun pariu ca motorul ala o sa consume cel putin 10% afara. totate astea la o masina care se vrea sa fie limuzina. din cate stiu eu limuzinele au motoare puternice nu motoare de dacie.
    si au mai si copiat de la rolls montarea suportului de umbrela in usa
    0 0
  • oricine
    Pentru toti
    Ar fi bine sa va mai puneti la punct cu ortografia, inainte de a scrie....
    0 0
  • modulsys
    rahat in ploaie
    Cumperi o Skoda Superb 2008 sau un Passat 2004 e acelasi lucru, aceiasi tehnologie. Nu inteleg de ce sa arunci banii pe o masina care e second hand de cand iese pe portile fabricii! In fine, fiecare pe banii lui isi cumpara ce vrea...
    0 0
  • funk
    ma voi toti va certati masina arata bestial are 125 d cp si 1.400 viteza maxima 200 km/h ce iti treb mai mult?arata bestial e un consum foarte bun d aia e motor d 1.4 pt ca e usoara masina si merge foarte bn.vacertati toti va e ciuda ca e prea frumoasa si nu aveti bani sa o cumparati?
    0 0
  • lasa-ti vrajeala ca e tare de tot
    0 0
  • pentru corectorul nostru
    bai "de oricine" noi suntem ingineri si nu prea le avem cu gramatica, doar ne pricepem la masini si cunoastem fenomenul de aproape. tu daca nu ai nicio treaba stai in banca ta.
    discutam zilele trecute cu cineva care s-a dat cu o skoda octavia 2 echipata cu un motor de 1.6 benzina. spunea ca abia se misca de pe loc, ca nu are niciun demaraj si daca mai pui si patru persoane in ea daja ai intrecut masura si ceri prea mult de la aceasta masina. in concluzie motorul de 1.4 nu merita sa fie mai sus de fabia.
    pentru corectorul nostru daca am gresit cu scrisul sa mai ia o gura de paie, daca nu ... sa ia o alta gura de paie.
    0 0
  • &
    chiar este o superba
    0 0
  • poze
    Poze cu skoda superb gasiti pe google imagini
    0 0
  • cred k nu stiti ce inseamna o skoda superb..cei care spun k masina asta e praf sa se mai documenteze pt k habar nu au ..eu am o skoda superb shi sunt f multumit asa k mai taceti cu vorbele alea goale, knd o sa va permiteti shi voi o skoda superb atunci mai vb, pana atunci mai circulati cu daciile voastre
    1 0
  • conotatie
    Am citit mai sus de ce nu face si BMW motoare de 1,4 la 170 cp.Atunci nu s-ar mai numi BMW,emblema zice totul,iar Audi fac ceea ce este mai rau pentru West,ca nu poti compara o masina din est cu cea din West.Superbul este o masina foarte reusita,cine nu a mers nu are de unde sa stie,dar este cea mai fiabila privind drumurile noastre,cui nui place sa nu o cumpere.Bravo lor,stiu sa isi prezinte marfa,noi i-am refuzat pe nemti cind au venit la uzinele dacia,jocul de interese.
    0 0
  • advice
    surprins
    Ma fratilor,unde ati mai vazut voi o platforma de masina sport,la o limuzina cum este Superbul????ce tot o bagati cu VW cc????Nu are nimic de aface cu acea platforma.Ba GOGULE,tu ai facut matematica in scoala????Nu prea se vede?In comparatie cu alte rahaturi de masini,adica sa dai 12 000 pe un Logan,mai bine iti iei o skoda Superb in leasing.si gata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru