OFICIAL: Range Rover Evoque este Maşina Anului pentru Femei

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 17.04.2012
Cele 17 membre ale juriului Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) au decis: Range Rover Evoque este câştigătorul ediţiei 2012.

După ce juriile celor mai importante competiţii între maşini şi-au desemnat câştigătorii în 2012 - Opel Ampera/Chevrolet Volt a câştigat Maşina Anului în Europa (COTY), iar Volkswagen Up! şi-a adjudecat titlul Maşina Anului în Lume (WCOTY) - juriul Women's World Car of the Year a anunţat astăzi oficial câştigătorii concursului în care juriul este format exclusiv din femei care activează în zona presei de specialitate. Conform rezultatelor oficiale ale acestei competiţii, Range Rover Evoque este Maşina pentru Femei a Anului 2012.

În competiţia Women's World Car of the Year există patru categorii (Maşini de Familie, Maşini de Lux, Maşini Sport şi Maşini Economice), cele 17 membre ale juriului acordând puncte fiecărei maşini înscrise în concurs. Maşina cu cele mai multe puncte din fiecare categorie câştigă respectiva secţiune, iar maşina cu cele mai multe puncte dintre câştigătoarele de categorii îşi adjudecă marele premiu.

CÂŞTIGĂTORII PE CATEGORII

În 2012, juriul i-a acordat lui BMW Seria 3 titlul la categoria Maşini de Familie şi lui Porsche 911 titlul oficial în categoria Maşini Sport.

La categoria Maşini Economice a câştigat noua generaţie Honda Civic, în timp ce membrele juriului au fost impresionate de Range Rover Evoque la categoria Maşini de Lux. SUV-ul britanic a reuşit, de altfel, să strângă cele mai multe puncte şi să-şi adjudece astfel şi Marele Premiu, pe podiumul final clasându-se BMW Seria 3 şi Audi Q3

NUME MARI ÎN JURIU

Juriul Women's World Car of the Year este format din 17 jurnaliste de top din domeniul auto, competiţia aflându-se în al patrulea an de la înfiinţare. Printre cele mai cunoscute nume implicate în această competiţie se numără Vicki Butler-Henderson (Anglia - Fifth Gear), Lou Hammond (SUA, fondatoarea carlist.com), Henny Hemmes (Olanda, 30 de ani de exeperienţă ca pilot), Sue Baker (Anglia, 30 de ani de experienţă ca jurnalist auto) sau Susan Sun (China, redactor-şef al revistei Auto Club, cea mai citită publicaţie din cea mai mare piaţă auto a lumii).

WOMEN'S WORLD CAR OF THE YEAR 2012 - Maşinile câştigătoare
MAŞINI DE FAMILIE MAŞINI SPORT MAŞINI DE LUX MAŞINI ECONOMICE
1 BMW Seria 3 1 Porsche 911 1 Range Rover Evoque 1 Honda Civic
2 Audi Q3 2 Jaguar XKR 2 Jaguar XJ 2 VW Up!
3 Ford Focus 3 Mercedes SLK 3 Audi A6 3 Ford Fiesta
 
  CLASAMENT GENERAL 2012  
1 Range Rover Evoque
2 BMW Seria 3
3 Audi Q3

 

Comentarii (9)

  • CodrutC
    Masina Anului pentru FEMEI ! Bine spus
    10 5
  • cum asa?
    honda civic care e dinalta clasa e mai economica decat up??vaii cum se poate?
    7 6
  • CodrutC
    @edi80
    Este o masina economica lafel ca up (nu neaparat mai economica decat aceasta) insa in acelasi timp este mai mult preferata de femei
    P.S. : acest top nu ne arata care sunt cele mai economice masini , cele mai luxoase , sport etc deoarece sunt deviate de faptul ca sunt pentru femei
    9 1
  • misogin
    ce cauta topul asta si pe cine intereseaza ?!
    nu vad nici un Citroen DS3, Alfa Romeo Julietta sau Mini Cooper ,Nissan Juke ( masini intr-adevar mai feminine ) , ce fac nebunele astea acuma se iau la intrecere cu barbatii ?!:))

    si la ce le trebuie lor atata categorii ?
    12 3
  • Imi place sa cred ca nu sunt misogin, cel putin nu mi s-a spus pana acum, dar sunt de acord cu individul de mai sus. Deci asta inseamna ca un barbat care conduce un Evoque e o femeie? Sau e gay? Clasamentele astea sunt doar amuzante si atat :)))
    5 1
  • De cand pitzipoancele reprezinta tot genul feminin???
    1 0
  • Niste dilii
    Masina preferata de femei. Cred ca sunteti tampiti dea dreptul. Ce pt femei mai fratilor. Masina asta este atat pt femei cat si pt barbati. Numai un tampit ar spune asta, unul care are deja o masina dar si-ar dorio pe aceasta dar nu-l lasa mana/banii/nevasta. Sau toate 3 la un loc. Cred ca nu ai creier in cap sa spui ca e pt femei. Pe lumea asta orice este placut este pt cel caruia ii place indiferent de ce crede/spune altcineva.
    0 0
  • MadalinaGhinea35
    Episodul 988 Baywatch...
    Sa ma scuze doamnele, domnisoarele si restul celor cu cap pt aceasta replica dar ii intreb si eu pe cei care spun ca aceasta masina e pt femei: dar ce oameni buni vine cumva cu vreun pachet de tampoane, bikini ceva? A fost aleasa de femei pt liniile pe care le are, pur si simplu arata incredibil si cred ca acelasi lucru o pot spune si barbatii. A spus land Rover ca va produce o masina pt femei si care barbat pune piciorul intruna/cumpara vreun model ala nu e sanatos? Eu nu cred. Intreba mai nenea care ai realizat articolul pe toti barbatii care au fost sa admire masina asta in vreun showroom sa vezi ce spun. Au fost barbati sa vada anumite masini la showroom si pur si simplu au avut o surpriza enorma cand au dat ochii cu aceasta masina. Cred ca replica lor a fost ceva de genu "Ma dat pe spate...Superba masina." Nu degeaba a fost numita masina anului si mai informativa sa vedeti ca nu a fost numita masina anului numai de catre femei ci si de catre barbati. Probabil ca erai cu ochii numai dupa gagici si ai observat numai reactiile lor. Sau doar pt ca ai vazut tu ca a fost promovata de acea Victoria Beckam si a ajutat si ea la realizarea,conceperea,design-ul acestei masini acum masina e pt femei. Eu zic sa-ti iei un picior de scaun si sa-ti dai in cap.

    P.S.: Asta doar asa in gluma: dar ce le-a trecut prin cap celor care au incercat aceasta masina pt a realiza o emisiune sa puna un barbat sa o testeze. Vedeti ducetiva si tragetii de urechi ca e masina anului "pt femei". E MASINA ANULUI PENTRU MULTI, AtTAT BARBATI CAT SI FEMEI.
    0 0
  • George
    :P
    Este adevarat ce spui MadalinaGhinea35. Si de ce spun asta pai ia cititi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Range_Rover_Evoque
    Range Rover Evoque este facuta pe o platforma de LRX + 2-3 lucruri noi pt a diferentia modelele intre ele. Pai daca ne luam dupa gura unuia sau altuia apoi ce sa credem ca si LRX este pentru femei. Asta este o prostie. Daca le-a placut femeilor asta nu inseamna ca e pentru femei. Am vazut si barbati carora le place si cred ca in egala masura este atat pentru unii cat si pentru ceilalti, femei si barbati.
    @MadalinaGhinea35 - cred ca nu sa referit ca a fost facuta special pentru femei ci ca in clasamentul lor, al femeilor aceasta ar fi pe primul loc la frumusete si dupa ce alte criterii mai considera ele. Sa fim seriosi acum oricine poate conduce ce vrea, fie ea si o caruta, tractor, tir, caleasca, "mandra" dacie, mercedes, bmw, bicicleta, tricicleta etc. Sper sa nu te superi pe mine pentru replica pe care ti-am dat-o Madalina. E doar parerea mea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru