Peugeot RCZ Brownstone, ediţie limitată pentru Germania

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.04.2012
Peugeot a dezvăluit astăzi primele imagini ale ediţiei speciale RCZ Brownstone, dedicată pieţei din Germania şi disponibilă în doar 150 de exemplare.

Esential

150 de unităţi RCZ Brownstone va produce Peugeot.

Peugeot vrea să răsplătească publicul din Germania pentru apetitul manifestat faţă de actualul RCZ şi propune o ediţie limitată a roadsterului. Boteazată Brownstone, versiunea va fi produsă în doar 150 de exemplare, destinate exclusiv pieţei germane.

Viitorii clienţi vor fi constrânşi să accepte culoarea exterioară unică, maro Guaranja, cu montanţi laterali vopsiţi în argintiu. Este singura configuraţie cromatică disponibilă pe ediţia specială, care mai vine cu o grilă frontală, un acoperiş şi un set de jante din aliaj vopsite în culoarea neagră.

Pentru interior, designerii francezi au ales o combinaţie de piele Cohiba cu alcantara pentru scaunele sport. Materialele de calitate se regăsesc însă la nivelul întregului habitaclu. Lista de dotări este una generoasă şi include, printre altele, senzori de parcare faţă şi spate, faruri adaptive cu xenon şi proiectoare cu funcţie ”cornering”.

via l autoblog

Comentarii (1)

  • ****
    ce pret are un exemplar ???
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru