Premiera: Iata primul Smart tunat de Carlsson!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Casa germana Carlsson, specializata in modificarea modelelor Mercedes, a tunat primul sau exemplar Smart.

Casa germana de tuning Carlsson, specializata in modificarea modelelor Mercedes s-a reorientat. Nu vorbim despre brand rival ci despre modele produse de divizia Smart, recunoscuta in ultimii 10 ani pentru Fortwo si Forfour.

Carlsson a decis sa lanseze un pachet pentru micul Smart Fortwo, model tunat pentru prima oara de rivalii de la Brabus si mai apoi de Lorinser si Konigseder. Desi vine mai tarziu decat produsele concurentei, kitul celor de la Carlsson incearca sa se impuna printr-o serie de accesorii noi.

Kitul aerodinamic ofera un aspect mai sportiv si inspira agresivitate modelului urban. Noutatile nu sunt foarte numeroase: o extensie pentru spoilerul frontal, o grila noua din inox, proiectoare noi cu ornamente cromate, o buza pentru spoilerul spate si evacuari largite, de asemenea cromate.

Pentru versiunile pe benzina, de top, Carlsson ofera patru tevi de esapament cromate. Pachetul este completat de o suspensie mai coborata, modificata special de Carlsson si un set de jante de 16 sau 17 inch din aliaj.

La interior clientii nu vor regasi prea multe modificari, sportivitatea fiind insuflata doar de insertiile cromate si de aluminiul folosit la nivelul pedalierului si al levierului franei de mana.

via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • ~!~TEXAN~!~
    sa fac dero
    de nu numa' rotile de pe smartu asta fac mai mult decat Merc C200 cdi a lu tata :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru