Primele imagini ale Pachetului M pentru BMW Seria 6 Gran Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.12.2011
După prezentarea noului BMW Seria 6 Gran Coupe în acest weekend, cei de la BMW au dezvăluit configuratorul online şi pachetul M pentru acest model.

BMW a prezentat primele imagini ale pachetului M pentru noul Seria 6 Gran Coupe. Modelul a fost prezentat pe internet în acest weekend şi va debuta la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012. Odată cu pachetul M, configuratorul BMW a integrat şi noul Seria 6 Gran Coupe. Pentru moment, preţurile nu sunt disponibile nici măcar pentru piaţa din Germania, singura unde a apărut modelul în configurator. Pentru moment, putem admira paleta de culori şi de jante de aliaj pentru acest model, alături de combinaţiile de culori disponibile pentru interior, oferite atât pentru versiunea standard, cât şi pentru Pachetul M şi Pachetul Individual.

Pachetul M pentru Seria 6 Gran Coupe include o serie e elemente speciale de caroserie, alături de o paletă de culori dedicată şi un set de accesorii pentru interior şi exterior. Bara faţă, bara spate şi pragurile laterale sunt primele elemente schimbate. Nu trebuie să uităm de tips-urile evacuării, etrierii vopsiţi în negru, proiectoarele cu LED-uri, evacuarea sport şi jantele M de 19 inch.

Opţional, clienţii pot comanda jante de aliaj de 20 inch, tot cu design M. Paleta de culori metalizate include nuanţa Carbon Black, iar paleta de culori nemetalizate include nuanţa Imola Red.

La nivelul interiorului, modelul se bucură de scaune sport îmbrăcate în Alcantara şi cusute cu aţă în contrast. Ca la fiecare model BMW echipat cu pachetul M, vorbim şi de un volan sport multifuncţional, de un set de pedale sport din aluminiu şi de o serie de sigle M amplasate atât la interior, cât şi la exterior. Pachetul M va fi disponbil pentru comandă în vara anului viitor, odată cu debutul lui Seria 6 Gran Coupe.

Via | Carscoop | BMW.de

Comentarii (2)

  • Super taree!!!!!!
    In orice caz acest M6 grand cupe va fi ceva foarte nou si foarte puternic sunt sigur si ca concurentii lui ar trebui sa se ascunda ca sigur ii va lovi foarte tare sub centura.Bravo tineti-o tot asa
    1 1
  • macsim
    haj
    frumace masini
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru