Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz ML

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.06.2011
Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz ML echipat cu pachetul AMG au fost publicate pe internet de o sursă anonimă. SUV-ul de la Mercedes prezintă o îmbunătăţire majoră la nivel estetic.

Primele imagini ale viitoarei generaţii Mercedes-Benz ML au apărut pe internet. Judecând după aspectul exemplarului din imaginile alăturate, vorbim de versiunea cu pachetul estetic AMG a viitorului ML, dar silueta modelului şi formele sale rămân neschimbate. Designerii Mercedes-Benz au operat modificări atât la linia geamurilor, cât şi la blocurile optice. Interiorul prezintă şi el o serie de îmbunătăţiri, iar integrarea sistemului multimedia este făcută cu eleganţă.

Stopurile amintesc de mai multe modele Mercedes-Benz în acelaşi timp, fără să semene prea mult cu o creaţie anume, în timp ce blocurile optice integrează cu succes linia capotei şi definesc personalitatea modelului într-un mod elegant. Bara faţă prezintă un aspect deosebit de agresiv, pus în valoare de fantele de aer supradimensionate şi de scutul cu aspect metalic. Mercedes ML a primit şi el un set de lumini de zi cu LED-uri, iar semnalizările au fost integrate în oglinzila laterale.

Întreaga parte frontală prezintă un aspect rotunjit, care aminteşte de prima generaţie a acestui model, fără să aibă prea multe trăsături preluate de la acesta.

La nivelul interiorului, remarcăm linia clasică de design a celor de la Mercedes-Benz, care integrează numeroase elemente tehnologice prezente şi pe nava amiral a mărcii. Printre acestea se numără sistemul de reglare a scaunelor, sistemul multimedia şi atenţia la detalii pentru care sunt cunoscute modelele din partea superioară a gamei Mercedes-Benz. Consola centrală prezintă un sistem de reglare a suspensiei, alături de un sistem de reglare a trenului de rulare şi a răspunsului la drum. Aşadar, şoferul lui ML va putea să regleze atât garda la sol, cât şi suprafaţa pe care rulează şi răspunsul amortizoarelor, al direcţiei şi al trenului de propulsie în funcţie de necesităţi.

Via | GermanCarForum | MotorTalk 

Comentarii (11)

  • gabi_o
    Urat!
    Lipsa totala de inspiratie!
    11 16
  • Andrei
    ma doare sufletul...:((
    10 12
  • eleganta pura
    10 9
  • DAN_GRC
    Mie imi place, din fata e cam banala, in rest este asa cum trebuie un SUV de prestigiu ajuns la a 3-a generatie
    6 3
  • X5 poate sa stea fara grije, arata cel mai bine dintre toate suvurile, mare si perfect proportionat.
    11 6
  • gabi_o
    Tot eu...
    Sigur nu este un facelift facut actualului GL?
    7 6
  • Nu imi vine sa cred ca Mercedes a ajuns sa arate mai rau ca Audi si BMW
    Adio Mercedes !! Eram fan pana mai acum 5 ani....acum Audi si BMW vad ca fac masini din ce in ce mai atragatoare.
    Daca punem actualul X5 care a aparut in 2007 parca, arata mai bine ca viitorul ML care e anuntat in 2011-2012. Va dati seama ? Pacat...mare pacat !
    4 8
  • @gabi_o
    E sigur.

    Uite imagini spion cu viitorul ML: http://www.automarket.ro/stiri/foto-exclusiv-primele-imagini-ale-lui-mercedes-ml-echipat-cu-pachetul-37707.html

    Inca un set de imagini cu ML: http://www.automarket.ro/stiri/foto-exclusiv-viitorul-mercedes-ml-surprins-aproape-nedeghizat-36889.html

    Imagini spion cu GL: http://www.automarket.ro/stiri/foto-exclusiv-mercedes-testeaza-noul-gl-36463.html
    0 0
  • unii is asa suparati de parca si-ar fi cumparat-o de indata ce aparein showroom :))


    PS: va doresc sa v-o permiteti (imi doresc si mie de altfel)
    9 1
  • you_hoooo
    evolutie
    Masina este atractiva, se inscrie in noua linie de design Mercedes. Interiorul este mai interesant decat exteriorul.
    Per ansamblu se respecta noua tendinta in industria auto germana: EVOLUTIE!
    Ma intreb cum va fi peste 6-8 ani cu masinile astea evoluate... cred ca le vom incadra la design TERN...
    4 3
  • octav_bmw
    @florx
    lasa-i ma ca asa-s romanii judeca orice dinainte sa-l vada in realitate si cand il vad in fata ochilor raman cu gura deschisa..
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru