Renault s-a scapat: viitorul Logan va fi crossover!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.11.2007
Unul dintre oficialii Renault a afirmat intr-o discutie cu presa ca viitoarea si ultima versiune Logan va fi un crossover.

Esential

2009 este anul in care va aparea Logan crossover.

Desi in cadrul Dacia totul se afla sub secret strict, oficialii Renault au inceput sa dea drumul declaratiilor referitoare la a sasea si ultima versiune a lui Dacia Logan. Dupa deja lansatele versiuni berlina, break, van si pick-up si dupa ce am aflat ca la Geneva vom face cunstinta cu Logan hatchback, anul 2009 ne va pregati o surpriza: primul crossover Dacia, bazat pe platforma atat de cunoscuta a lui Logan.

Informatia vine pe filiera Renault si a fost destainuita de catre Thierry Moulonguet, seful departamentului financiar al grupului francez. Logan crossover va aparea peste doi ani si va fi, cel mai probabil, un mix intre actauala varianta break si un SUV compact.

O posibila imagine a acestuia ar putea fi chiar showcar-ul Steppe (foto), prezentat de Dacia in 2006 la Geneva si primit cu elogii de majoritatea jurnalistilor dar si de catre publicul larg.

Taguri: Dacia, Logan, crossover

Comentarii (32)

  • romergan
    crossover
    Hai sa-l vedem si pe asta si Dacia va deveni un brand complet. Poate pana atunci ne rasfata si Ford cu un model autohton.
    0 0
  • Sa ramana asta din poza STEPPP !!! E belea !!!
    Sa ramana asta din poza STEPPP !!! E belea !!!
    0 0
  • fainutza
    daca ar ramane asa ar fi prea beton.dar faza e ca dacia este o masina pe bani putini.si din cate am vazut erau ceva lcd-uri care is ceva bani:D.asa ii fainutza;) se poate si mai bine;)dar e ok;)numa bine la toata lumea;)
    0 0
  • laurro
    asa da !
    asta da masina cu care sa ne mandrim ! arata bine de tot !! dar la cat rahat mananca francezii astia de la renault, ma tem ca iar ne desumflam cand o aparea modelul de piata !
    0 0
  • swee7boy
    masina arata bine, mai putin usile alea de dulap pe care le are ca porbagaj.
    0 0
  • varianta finala probabil va fi un break analtat numai bun de carat cartofi :)
    0 0
  • daca aveam copii...ma gandeam sa o iau... asa raman in continuare sa prefer logan berlina :) si aceea foarte incapatoare
    0 0
  • reclama
    imi este greu sa cred ca pozele au vreo legatura cu varianta finala. Probabil doar daca il faci pe comanda speciala... dar atunci nu mai merita ca bani.
    CONCLUZIA: logan still sucks big time.
    0 0
  • vraja
    daca ma gandesc ce fotografii circulau inainte sa apara actualul logan si ce diferite au fost de realitate, in poze arata bine, da in realitate...logan
    0 0
  • Melman
    Foarte bine!!
    Sunt foarte curios daca o sa existe o versiune 4X4, tinand cont ca vechia Dacie avea o versiune 4X4.
    Toate bune!
    0 0
  • logan 1.4
    Bine spus "vraja" , politica lor: masina se schimba nu se repara; si cum "reparatiile" costa cat o masina noua ...............
    0 0
  • Cristache
    nu se poate
    Cu greu pot trece peste faptul ca se iveste cate unu' care nu stie sa scrie corect romaneste sa critice iar, masina asta...logan;pe care nu si-o permite din banii lui.Deci va sfatuiesc de bine sa stati in banca voastra,pana va puteti permite sa achizitionati (adica sa aveti bani)o masina gen ...logan.Nu o admir,dar nu e chiar rea. Totusi, ca sa inchei, chederul de la portiere e mai scurt cu 1 cm decat ar fi cusher, HA HA, treaba romaneasca...dar eu imi pot permite sa critic mi-am luat-o pe munca mea si am doar 23 de ani.Bafta
    0 0
  • mircea
    ..
    cristache chiar era momentu sa te lauzi ca ti-ai permis un logan ... cred ca esti chiar singuru din tara care si-a luat logan pe munca lui la o varsta asa frageda 23 ani ... auzi :) .. oricum aprob pe cel cu logan sucks .
    0 0
  • Logan MCV
    Critica...constructiva
    Hei, fratilor? Voi ce anume vreti? Supermasina pe nimic? Daca asta nu va place si aveti suficienti bani, piata ofera o diversitate de alte variante. Ce anume va retine?
    Asa cum spunea cel dinaintea mea, daca nici pe asta nu v-o permiteti, cautati si voi un Trabant, un Olcit, ceva. Pana atunci, lasati-ii pe altii sa comenteze. Eu am un MCV 1.6 de 90CP Preferance. La cat costa masina pot sa va spun ca isi merita banii. Se descurca destul de bine.
    Iar daca Dacia chiar va scoate pe piata modelul din poze, pot sa va spun ca vreau si eu una.
    Hai noroc si sa va mearga motorul!
    0 0
  • marinescu ioan
    pt cel ce scrie "nu se poate"
    da ai dreptate. mie imi place loganul pt ca e ieftina ( a sarit de 11.000 eu!) are demaraj lin ca sa nu cumva sa te bagi in depasiri aiurea, ( mai ales motoarele model 1998 !! cu 4 valve) mergi incet cu ea pe autostrada ( si nu te prinde radarul) daca trece pe linga tine un TIR ca altfel iesi in decor, consumul e acceptabil nu prea mare ( cca 9-11 l in oras) !! franele sunt modeste asta ca sa nu mergi tare sa nu poti opri la timp, luneta ( geamul spate) este degivrata numai pe jumatate (nu ca la Trabant -toata) ( poate ca costa vreo 2-300.000 lei vechi si asa se face economie cica)si e f. "comod" cand luneta e aburita sa rogi un pasager din masina ( daca ai) sa iti stearga geamul sa vezi ceva cat de cat in spate. franele sunt pe tamburi pe spate ca la dacia 1300, moskvici si volga, Optionale nu prea poti cere nici pe bani (In anul de gratie 2007 !) De asta imi place mie loganul !!
    0 0
  • pt "Marinescu Ioan"
    Daca nu esti in stare sa spui ceva original atunci de ce te mai obosesti sa scrii.De unde pana unde acest dispret pentru loganul asta amarat. Eu citind aici pe automarket commenturile voastre am crezut ca loganul asta e ceva de nedescris de prost. Am dorit o masina noua pentru parintii mei si sa stii ca loganul(1.6 MPI la 90CP)s-a incadrat perfect in ceea ce cautam. Am condus-o si eu de cateva ori si chiar mi-a placut. Acum eu nu spun ca exceleaza la nimic dar cel putin e o masina noua cu care nu am avut probleme si asa ca bonus vreau sa va spun ca are si frane decente si se degivreaza si luneta spate integral si nici nu se rastoarna cand treci pe lanaga un tir. Asa ca haideti sa fim realistisi lastati naibii loganul asta sa traiasca in voia lui.
    P.S. Masina mea este un Rover 620 sdi
    0 0
  • Ce bine ar fi sa fie asa...
    Sper ca renault se va tine de cuvant si va produce la un pret "corect" aceasta masina.
    0 0
  • 90CP Preferance hihi, Bafta! Poti concura cu Trabant sau Olcit! ;)
    0 0
  • Ion, cioban la oi
    Asta da masina
    Apăi dacă e aşa cum spuneţi, tare oi mai vre şi io să-mi trag aşa frumuseţe, ca să mă pot lăuda şi la alţi ciobeni, că am şi oi faine şi motor d’acia.
    0 0
  • 1.9 dCI 1.5cp
    0 0
  • Cam tarziu...
    2009 cam tarziu,ar trebui sa il scoata in 2008 sa se bata cu Suzuki SX4,Fiat Sedici si de ce nu cu Skoda Octavia Scoot.Le mai trebuie si un motor mai mare,1.9 130cp sau 1.5 110cp de pe Laguna3.Oricum daca pretul va fi sub 16000E va fi OK avand in vedere ca restul pleaca de la aceasta suma.
    0 0
  • noul crossover nu va fi bazat pe steppe o sa fie ca renault sandero sau logan hatchback dar oleaca mai inalt cu un motor mai mare si cateva elemente de crossover
    0 0
  • jazzboy
    un rahat in alt staniol
    daca mergem la un geambas in fibra de sticla in 2 zile avem toate ornamentele....e aceasi dacie un pic mai inaltzata si eventual printr-o minune 4x4 ca la aro.... azi merge maine nu si tot asa....
    0 0
  • cosmin311
    Logan
    hai sa fim serios...voi chiar credeti???prima oara cand a aparut loganu break asa arata si uite cum a ajuns in romania asa k e tot teapa nu o sa arata asa ca in imagine
    0 0
  • unde?
    Eu nu vad nici un logan crossover sau SUV cum ii zice, cel mult un logan modificat de cineva pasionat, a zis bine jazzboy un sticlar care face piese la comanda in 2 sapt ti le si monteaza pentru mai putin decat o sa ceara ei
    0 0
  • pt carcotashi
    cui nui place, sa nu cumpere. exista o oferta variata la pretul unui ogan. dar poate ca romanul e prea obisnuit sa critice. deh, e mult mai comod. eu am logan dci de la firma si ca masina personala o toyota noua pe benzina. evident ca loganul nu e toyota, dar face toti banii. si dupa cum am mai spus: cui nui place...
    0 0
  • dacid
    Vrea sa arate a gipan ,dar este mcv toata ziua doar ca are spoilarele mai umflate si atasat plasticuri umflate pe la aripi si probabil mai inaltate suspensiile .CRED CA O DOTARE STANDARD ADICA DOAR GEAMURI EL FATA SI AER COND nu ar trebui sa coste mai mult de 13000 euro cu tva .Daca o sa coste mai mult sunt escroci.Plus de asta or sa faca la fel ca la Aro va aduceti aminte cum l-au imbunatatit au pus plasticuri umflate pe la aripi ai la spoilare si atat .Ieftina inbunatatire parca ar fi din saracie .(oare asa saraci or fi cu vanzarile record de se lauda?).
    0 0
  • exploziv_2003
    Automarket.....vai de voi
    Sunt sigur ca stiti ca aceste imagini sunt ale proiectului break...a fost prezentat si la nu stiu ce salon auto exact masina asta.....Dar na...trebuia sa puneti repede stirea, mai greu cu pozele la voi....STIE ROBERT G. MAI BINE! :))

    Bafta!
    P.S.: Use Google or shut up!
    0 0
  • exploziv_2003
    salutare - bine ai revenit!

    poza este pusa orientativ - nu reprezinta viitorul crossover- se vede perfect ca este vorba de Conceptul Steppe!
    daca ai citi textul ai vedea ca se precizeaza acest lucru.

    vizavi de disputa mai veche noastra cu SLC-ul - tin sa te anunt ca Mercedes a recunoscut ca acele fotografii reprezinta viitorul model SLC,mascat cu blocurile optice ale lui Viper !

    te mai astept - o zi buna!
    0 0
  • Pt CARCOTASI
    Astia care carcotiti atata cu mentalitatea aia de taran roman care nu ii convine nimic si criticati LOGANUL pun pariu ca nu aveti nici pacar o DACIE 1310 si daca vati permite un Logan vati crede cei tari.!!!!!!!!!LOGANUL ESTE PE LOCUL 10 LA INMATRICULARI IN FRANTA!!!!!!!
    0 0
  • TOT DACIE RAMANE !!!!
    {ptzi sa ii faci ce vreo la mashina ... da tot dacie ramane dao'n .......zici DACIE !!!(si traci apa :D)
    0 0
  • dacia
    pt pesso daca sti topul in franta pe ce loc e peugeotu,acolo ,dar la noi la romani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru