RENNtech a construit cel mai rapid Mercedes-Benz SLR din lume

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 28.10.2011
Tunerii de la Renntech au făcut echipă cu Exotic Boutique, MaCarbon şi Platinum Motorsport şi au dezvoltat o versiune de 770 CP a lui Mercedes SLR, capabilă să parcurgă sfertul de milă în 10 secunde.

Mercedes-Benz SLR McLaren a primit un nou kit de tuning, deşi a ieşit de mult din producţie. Pachetul despre care vorbim este realizat în cadrul unui parteneriat între Platinum Motorsport, RENNtech, MACarbon şi Exotics Boutique. Rezultatul dezvolă 770 CP şi parcurge 402 metri cu demaraj de pe loc în doar 10.29 secunde. La finalul cursei de sfert de milă, SLR RENNtech are o viteză de 216 km/h. Pe scurt, modelul atinge peste 200 km/h în doar 10 secunde.

Pe lângă modificările intensive la motor, care au culminat cu un compresor mecanic îmbunătăţit, transmisia lui Mercedes-Benz SLR McLaren a primit o serie de întăriri menite să-i mărească rezistenţa la şocuri. Totodată, RENNtech a echipat modelul cu un kit de suspensie tip coilover, ajustabil pe trei direcţii, alături de un sistem hidraulic de ridicare, care modifică garda la sol cu până la 45 de milimetri.

SLR a primit şi un pachet estetic, care integrează o serie de piese din fibră de carbon. Jantele modelului sunt Agetro M140, cu un diametru de 20 de inch. Preţul pachetului nu a fost dezvăluit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via | RENNtech

Comentarii (1)

  • bestia
    arata ingrozitor de bine ... ce pacat ca nu o sa vedem nici una pe strazile noastre:( imi place acest kit de tuning mai ales pe alb .
    13 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru