Ssangyong va lansa crossoverul C200 in 2010

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Desi era asteptat sa apara in 2009, noul C200 a fost amanat pe termen nelimitat din cauza falimentului si grevelor Ssangyong. Modelul va fi lansat pana la urma in cursul anului viitor.

Oficialii SsangYong sustin ca intrarea companiei sub protectia legii falimentului din Coreea de Sud nu a oprit planurile legate de crossoverul C200, care va fi lansat pana la urma in 2010. Desi noul model Ssangyong - vazut ca adevaratul salvator al marcii in conditiile crizei economice mondiale - era asteptat la Salonul Auto de la Frankfurt care a avut loc in luna septembrie, C200 a fost amanat din cauza faptului ca producatorul asiatic s-a cufundat in probleme economice majore, fiind declarat falimentar de catre un tribunal coreean.

Oficialii Ssangyong sunt optimisti in legatura cu iesirea din faliment la urmatoarea intalnire cu creditorii, care avea loc in 11 decembrie. Conform oamenilor din conducerea companiei, Ssangyong a propus deja un plan de business pentru urmatoarea perioada iar creditorii sustin aproape in totalitate planul coreenilor. In aceste conditii, lansarea lui C200 este privita ca un eveniment foarte probabil in 2010.

"Suntem optimisti in legatura cu lansarea in 2010 a noului nostru model.

Insa nu suntem inca in pozitie sa spunem cand se va intampla exact acest lucru, deoarece suntem in urma cu programul. Acest lucru s-a intamplat mai ales din cauza grevelor care au avut loc la fabrica noastra din Pyeongtaek, acestea oprind procesul de dezvoltare a noului crossover. Lansarea va avea loc la unul dintre saloanele auto ale anului viitor. Dar nu stim inca la care", sustin surse Ssangyong citate de Autocar.

via | Autocar

Comentarii (16)

  • OMG
    chiar arata al naibii de bine pentru ssangyong
    14 2
  • ..
    Asa e ..sunt curios cine l-a desenat caci singurul model al lor ( e adevarat , desenat de Giugiaro) care arata cat de cat bine este Rexton, restul ..niste caricaturi
    13 1
  • ......
    URATA cu spume
    2 19
  • Nu mai comentati inutil.Masina arata chiar bine(fata de restul gamei).
    14 0
  • Nu designul e marea problema...
    Nu cred ca designul e cea mai mare problema cand vorbim de SsangYong...
    Mai bine intai s-ar "reboteza".... apoi cred ca ar avea mai mult succes.
    11 0
  • valentin
    faliment
    Nu cred ca ma are rost sa lansesze un model cand ei inca nu au iesit din faliment! Stiu cazuri concrete de posesori din romania care si-au vandut masinile pe bucati pt ca nu se mai gasesc piese de schimb, coreanul tot lipsit de seriozitate ramane ! rusine!
    5 11
  • Pentru Valentin
    Corean lipsit de seriozitate???
    Esti cel mai neinformat om de pe planeta asta, ca sa nu iti spun altfel... Prietene, priveste in urmatoarea perioada spre concernul Hyundai-Kia si vei vedea ce inseamna ofensiva coreeana! Exemplu concret: Kia Cee'd este doar inceputul unei noi ere pe care coreenii au planuit-o indelung. Ai vazut noile modele de la Hyundai? Noul i40/Sonata si ix35/tucson!!! Modelele astea or sa faca istorie in Europa si mai ales la noi!!!
    Asa ca ciocu mic si mai informeaza-te inainte de a sustine tot felul de aberatii doar asa ca sa iti apara numele pe undeva postat...
    13 5
  • @alinmarina
    usurel nostradamus, omul vorbea de ssangyong, nu de celelalte coreene.... care... tot pentru coreeni si romani sunt. ;)
    3 6
  • valentin
    @alinmarina
    Te-ai imflamat degeaba .......ma refer strict la SSAngyong, restul sincer nu m-a interesat niciodata
    4 9
  • @ valentin
    SSangYong este importat in Romania de Auto Italia, importatator FIAT, Alfa Romeo si Lancia . Daca ai probleme cu piesele de schimb este vina importatorului si nu a producatorului .
    12 0
  • Alex Radoi
    PENTRU CEI CARE ZIC CA E "URATA":
    Pe bune, cam pana unde poate ajunge subiectivismul la voi? Asta e masina urata? Ati putea spune poate ca nu e originala, ca e copiata "in draci", ca seamana cu 10 alte masini (si chiar seamana "pe ici, pe colo, prin punctele esentiale"), dar nu ca e URATA! Daca asta e urata un Tiguan ce mai e? Voma de pinguin? Dar un X6 (cu toate ca mie imi place.upsss...)?
    7 1
  • No name
    Vanzari SSangYong
    Masina e frumoasa si trebuie sa recunoastem asta. Vanzarile nu numai in Romania se fac ci in toata lumea. Politica internationala este "low cost" in momentul de fata. Multi acum nu mai cumpara marca ci calitatea la pret redus. Eu zic ca au un atu in maneca...
    3 2
  • crisstiann
    in sfarsit....
    in sfarsit fac si coreeni 1crossover care sa fie vanduta in europa, cu design atragator. Mai au de schimbat calitatea materialelor din interior si a pieselor si va fi ok......
    3 0
  • SangYong
    Kyron
    Tovarasi,
    Vorbiti pe langa. Dupa 2 ani de Kyron si 100.000 de km rulati, masina merge tun. Consumul este super OK pentru o masina din clasa ei si de functionat a functionat brici. Calitatile 4x4 sunt indiscutabile - si asta o recunosc pana si cei mai inversunati "dusmani" ai acestei marci.
    Ii lipseste cu adevarat un singur lucru: cutia de viteze in 6 trepte. In rest, nu prea am ce sa comentez.
    Calitatea materialelor folosite este aceasi ca la toate modelel din ziua de azi ("cat mai ieftin"), spatele are un design "antic" si SY nu este "marca" - ar spune carcotasii.
    Vorba unui amic bun: "Nu se mai construiesc masini bune".
    Iar daca as schimba Kyron-ul cu o alta masina, tot cu un Kyron l-as schimba.
    4 0
  • alexthebuldog
    bmw power
    pt alex radoi.....................partare iarasi te bagi in seama
    2 0
  • Razvan
    Posesor Rexton
    Nu cumparati aceasta masina din 3 motive
    1.Nu mai vin cu motoare mercedes
    2.Piesele de schimb sunt proaste si nu se gasesc
    3.Nu stie 4x4
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru