Surpriza: Lamborghini Urus, sedan de lux!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.09.2008
Lamborghini va aduce la Paris sedanul Urus, un concurent de top al viitoarelor Porsche Panamera si Aston Martin Rapide

Dupa doua seturi de teasere care au ridicat interesul intregii prese auto mondiale, Lamborghini a scapat solutia secretului care a inconjurat timp de o saptamana viitorul star al standului italienilor de la Paris. Asa cum multe voci o afirmau, noua aparitie din gama Lamborghini va fi un sedan superluxos cu patru usi care urmeaza sa se bata pe acelasi segment cu Aston Martin Rapide si Porsche Panamera. Numele sau este Urus si, conform Automotive News, acesta va fi prezentat la Paris sub forma de concept, unul foarte apropiat de forma finala de productie.

Lamborghini Urus va fi un sedan care va completa gama constructorului italian, urmand sa aiba motor amplasat frontal si optiune 4x4. Conform unor surse interne Lamborghini, Urus va dispune de un propulsor ceva mai mic decat cel mai slab motor aflat astazi in gama, unitatea V10 de 5 litri a lui Gallardo. Foarte probabil, noul motor va fi produs de catre Audi, platforma lui Urus urmand sa fie impartita, de altfel, cu viitoarea generatie a limuzinei A8.

Prognoza de productie a lui Lamborghini Urus este de 3000 de unitati anual, acelasi numar de exemplare pe care Aston Martin le planuieste pentru Rapide. Porsche, in schimb, se bazeaza pe vanzari mult mai ridicate pentru viitorul Panamera, cu 30.000 de exemplare inca din primul an de cariera de piata.

via | Automotive News

Taguri: Lamborghini, Urus

Comentarii (13)

  • Munchen
    Stuttgart
    ori audi ori lamborgini tot o zdrula.
    eu merg pe varianta mai nervoasa cu vene bavareze si duhuri din stuttgart.
    bmw & mercedes-benz forever.
    0 0
  • nu conteaza
    "eu merg pe varianta mai nervoasa cu vene bavareze si duhuri din stuttgart.
    bmw & mercedes-benz forever."

    mai stiu eu cativa ca tine. au tricouri albe mulate, li se vede burta si ceva lanturi galbene si groase atarnate la gat, peste tricou.

    on topic: pacat de lamborghini. au luat-o in jos de cand cu gallardo-ul ala. dupa atatia ani in care V12-ele & usile "scissors" au insemnat Lamgorhini. trist :|
    0 0
  • mai-mai
    Mai incercati si cu bicicleta , lasati tzaraniile bavareze.................
    0 0
  • marfa
    0 0
  • sunshine64sm
    Lamborghini Ursus, sedan de lux!
    Prezentarea acestei masini cuprinde doua poze: o poza la roata si o poza la o bucata de tabla indoita. Nici macar nu se stie daca fac parte din vreo masina sau sint ratacite prin ceva colt de magazie. Unde este sedanul ? Bag sama ca Ursusu de la Lamborghini face concurenta cu Panarama de la Porsche si cu Martin (Ursul) Rapid(e) de la Aston... Traiasca berea, prietenii stiu de ce !!
    0 0
  • UNDE SUNT POZELE
    CE articole de tot ....
    0 0
  • clarkson
    @sunshine64sm & @mata
    Inteleg ca voi nu stiti sa cititi si ca acasa aveti doar carti cu poze: Urus va fi lansat la Paris! Scrie undeva in articol. Asa ca rabdare cu pozele.
    0 0
  • huhh
    :)))ce nebuni ma...si cica la uni "marfa"...da ce caca vedetzi???ii nou logan mai:))vai nebuneilorrr
    0 0
  • acuma daca esti destul de destept ca sa iti placa bmw inseamna ca esti manelist?
    0 0
  • gheorghe
    lamborghini
    fiabilitatea lamborghini e jalnica, chiar si daca ai un lamborghini ca masina de weekend.design superb performanta si aspect de superstar...totusi cred ca va avea putini cumparatori.cred ca bmw ul si mercedesul de manelisti raman favoritele multimii si pe viitorul secol.eu am trecut si de nivelul de bmw. conduc toyota si raman cu toyota.in curand toyota va cuceri si europa.nu mai este mult.
    0 0
  • tot el
    Lamborghini = VW (sucks)
    Japonezele sunt japoneze sau tzantzari cum li se mai spune in popor. Din Europa doua marci BMW si Mercedes. Istoria este de partea lor. Restul ... e tacere, tati. Cat despre Lamborghini, pacat ca a ajuns pe mana unei companii care in '90 era ce este Logan pentru romani. Ei sau Opel acelasi lucru ... pamant. Mai trebuie sa vedem Ferrari facut la bursa in Turcia si e gata. Iar pentru cei care asimileaza imaginea Mercedes si BMW cu manelele si indienii romaniei le recomand sa mai citeasca o carte.
    0 0
  • BMW Dealer
    BMW`uri si Manele
    Pentru ....acela care se autodenumeste "nu conteaza"
    Bai copil ...cu 10 clase, BMW este denumita de presa de specialitate "Cel mai mare producator de masini de lux din lume"
    Bai ...., de ce a primit titulatura asta? Pentru ca sunt milioane de manelisti in toata lumea? Sau pentru ca are calitate, fiabilitate, performante, securitate si alte cele?
    Pentru ca tu esti un prost du 2`ua "clashi" si nu iti permiti un BMW sau un Mercedes, aia nu inseamna ca trebuie sa atribui numelui BMW sau/si Mercedes, "masina de manelisti".
    Revinoti la realitate:

    Exista 2'ua genuri de masini:

    Cazane si... Germane.

    Cu respecte pentru ceilalti, o zi excelenta
    0 0
  • pocrob
    on topic: pacat de lamborghini. au luat-o in jos de cand cu gallardo-ul ala. dupa atatia ani in care V12-ele & usile "scissors" au insemnat Lamgorhini. trist :|
    daca te uiti la istoria lamborghini o sa observi ca nu au folosit doar motoare v12. e adevarat ca modelele cu modelele mai vechi vei obseva ca scissors doors au vreo 3-4 modele, si nu datorita design-ului, ci pentru ca sunt foarte late si nu ar incapea intr-o parcare cu usile deschise; si gallardo e super masina :P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru