SUV la microscop: MILA Alpin Concept

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.02.2008
Compania austriaca Magna Steyr va prezenta la Geneva un concept denumit MILA Alpin, cu un unghi de atac de 45 de grade.

Esential

45 de grade are unghiul de atac al lui MILA Alpin Concept.

Pana astazi, denumirea Magna Steyr era cunoscuta mai ales datorita faptului ca uzina cu acest nume produce cateva modele universal recunoscute in lume, ca BMW X3, Jeep Grand Cherokee sau Chrysler 300C. Cu toate acestea, compania Magna Steyr nu este o necunoscuta la capitolul creatie si constructie auto, 2005 fiind anul in care austriecii au debutat oficial cu un concept, denumit atunci MILA Concept. Ei bine, Geneva va aduce dezvoltarea pe orizontala a acestui prototip, Magna Steyr urmand sa prezinte oficial al doilea concept din istoria companiei: MILA Alpin.

Este vorba de un micro SUV capabil sa urce pe pante de 45 de grade. Deocamdata, austriecii nu au dezvaluit foarte multe date despre MILA Alpin, singurele cunoscute fiind propulsorul hibrid (benzina-gaz natural comprimat) cu trei cilindri si configuratia 3+1 a interiorului.

Pentru mai multe detalii, asteptam debutul Salonului de la Geneva, unde Automarket va fi prezent si va va relata live evenimentul.

via | WorldCarFans 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru