Magna Steyr vine la Geneva cu un crossover special

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.02.2012
Austriecii de la Magna Steyr aduc conceptul MILA Coupic la Salonul Auto de la Geneva. Acesta promite să îmbine trei concepte într-unul singur: SUV Coupe, un pick-up şi o decapotabilă.

Magna Steyr, celebrul furnizor auto din Austria, a anunţat că va dezveli un concept la Salonul Auto de la Geneva. Vorbim de un studiu de design, numit MILA Coupic, care promite să îmbine cele mai bune părţi din trei categorii diferite de automobile. Conceptul MILA Coupic îmbină ideea de SUV coupe cu cea de pick-up şi cu cea de decapotabilă. Soluţia de propulsie a acestui model nu a fost specificată, dar ne aşteptăm să aflăm detalii suplimentare odată cu prezentarea de la Geneva.

"Clienţii noştri se aşteaptă de la furnizorii precum Magna să le aducă soluţii inovatoare pentru a răspunde cerinţelor dificile ale acestei industrii. MILA Coupic este un concept multifuncţional care prezintă funcţionalitatea unui vehicul prin sisteme flexibile de aranjare a scaunelor, module de plafon speciale şi materiale deosebite", a declarat Guenther Apfalter, preşedintele Magna Steyr.

Magna Steyr MILA Coupic oferă cinci locuri şi poate fi transformat din SUV în pick-up sau în decapotabilă. În tot acest timp, modelul prezintă o siluetă de coupe.

În cazul în care plafonul este ridicat, modelul prezintă caracteristici de SUV, iar plafonul de tip soft-top este decapotabil. Secţiunile frontale şi posterioare ale plafonului sunt aranjate separat, ceea ce permite deschiderea independentă a acestora. Sistemul din faţă se deschide înspre posteriorul vehiculului, în timp ce sistemul din spate, amplasat deasupra scaunelor din spate, poate fi deschis în două moduri diferite, permiţând transformarea de la SUV la pick-up.

Familia de concepte MILA de la Magna Steyr nu este nouă, iar Coupic este cel de-al şaselea membru al său. Primul model, Mila 1, a fost un automobil sport modular şi ecologic. Austriecii nu s-au pronunţat în privinţa unei versiuni de serie a acestui model, fiind vorba de un studiu de design menit să hrănească imaginaţia clienţilor.

Via | Autocar

Comentarii (5)

  • ......
    hmmm
    Acusi o sa inceapa fanii ca e urat ca seamana cu nush ce ca e copiat ca e chinezarie..ca asa e la noi! dar daca avea semnul nush care in bot era cel mai cooll cel mai tare il venerau si era dumnezeu pe pamant!
    ON:nu arata nici rau nici bine...e altceva insa!
    6 0
  • @............;;;
    Daca functina si ca amfibie era perfect
    0 2
  • Tare
    Cei mai buni la off-road !
    1 0
  • AndreiRN
    Creaturi bizare
    @flavius - Ai testat TU?
    @......... - din ce specie esti? uman nicidecum.
    @LSM - LSD folosesti?
    0 0
  • @AndreiRN
    Imi si imaginez cum muncesti 1h sa o transformi in pick-up si 3h ora dupa aceea sa o cureti si sa o faci la fel.
    Schimbi si rotile cu ocazia asta? Ce vad eu ele depasesc 19 inch cu un talon foarte mic ca sa dea bine la imagine de carat pot cel mult 150kg in plus.
    Pt vitrina arata OK este un exercitiu de stil interesant, dar SUV+decapotabila + pick-up nu tine (accept mai repede ce au propus cei de la Mini Cooper), daca ziceau Van eram de acord
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru