SUV-ul Tribu si noul Ibiza vor dubla vanzarile Seat

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.05.2008
Seful Seat sustine ca vanzarile marcii se vor dubla pana in 2018 datorita lansarilor de senzatie din urmatoarea perioada.

Esential

400.000 de unitati vinde anual Seat in acest moment.
800.000 de masini pe an este prognoza sefilor Seat pentru 2018.

Dupa lansarea noii generatii Ibiza, model primit cu fast de mass-media internationala si cu mult optimism de public, sefii SEAT au planuri mari in ceea ce priveste viitorul vanzarilor marcii. Astfel, prognozele spaniolilor vizeaza dublarea cifrei de modele vandute pana in 2018, atunci cand Seat ar putea ajunge la 800.000 de masini vandute anual.

Principalele puncte de sprijin pentru aceste cifre sunt reprezentate de lansarile viitoare ale versiunii Seat a conceptului VW Up! si de dezvoltarea variantei de serie a SUV-ului Tribu. Noul Ibiza isi va aduce si el aportul la cresterea vanzarilor, acesta fiind primul model care iese de pe noua platforma AO a Grupului VW, marcand un salt in ceea ce priveste calitatea, precizia si perceptia modelului in sine. Printre celelalte modele pe care Seat la va lansa in urmatoarea perioada se vor numara o berlina de segment D care va concura cu Renault Laguna si Peugeot 407, modelul Seat urmand sa fie construit pe platforma lui Audi A4.

"Am imbunatatit evident modelul nostru din toate punctele de vedere.

Erorile comise la constructie au scazut de la 37 din 1000 de modele in 2002 la 4.3 din 1000 de exemplare anul trecut. Este unul dintre cele mai mari progrese realizate vreodata de un constructor in aceasta perioada de timp", spune presedintele Seat Erich Schmidt, citat de Just Auto.

via | Just Auto 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru