Salonul Auto de la Paris 2012

Suzuki S-Cross - conceptul unui crossover compact vine la Paris

Publicat Vineri, 10.08.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 4
Suzuki S-Cross - conceptul unui crossover compact vine la Paris - Poza 1
Suzuki S-Cross - conceptul unui crossover compact vine la Paris - Poza 2
Suzuki va expune la Salonul Auto de la Paris un concept nou, botezat S-Cross. Prototipul anunţă un viitor crossover compact.

Suzuki a pregătit o surpriză pentru Salonul Auto de la Paris. Constructorul japonez vrea să dezvăluie publicului un concept botezat S-Cross, care după cum o spune şi numele, nu va fi altceva decât un crossover uşor. Anunţul a fost făcut de oficialii Suzuki, care au şi publicat o schiţă şi o imagine teaser a viitorului model.

S-Cross va fi un crosover compact cu linii sportive şi o filosofie de design nou.

Pentru a descrie cât mai bine viitorul concept, Suzuki a declarat: ”Emoţie, calitate şi eficienţă aerodinamică - acestea sunt trăsăturile care stau la baza proiectării lui S-Cross. Designul interpretrează cât mai bine dinamismul, dar şi soliditatea, oferindu-i conceptului un aspect inovativ. Liniile dinamice şi distinctive se regăsesc la nivelul întregii caroserii.”

La standul Suzuki de la Paris, noul S-Cross va sta alături de actualele modele din gamă: Alto, Splash, Swift Sport, Jimny şi Grand Vitara. 

via autoblog


Comentarii (4)

  • ca tot vorbeam de Juke....si, in sfarsit, suzuki se intoarce la origini.

    si apoi nisa asta de piata va permite designerilor sa se joace cu creioanele colorate. Mecanic, lucrurile s-au asezat asa ca nu ne ramane decat sa ne bucuram de aparitii din ce in ce mai funny ori funcy ori...inutile
    8 2
  • mie imi arata a noul Sx4 ca si dimensiuni si aspect general.
    5 0
  • Daca chiar este noul SX4,crossoverul micut arata bine.
    3 1
  • Si numele conceptului sugereaza un succesor pt SX4. Ma intreb, insa, cum vor face diferentierea fata de urmasul lui Jimny, bazat pe conceptul XA Alpha, care sugereaza si el o indepartare fata de ideea de offroader veritabil.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru