Tata a creat un Nano care valorează 4.6 milioane de dolari

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.09.2011
Folosindu-se de 80 de kilograme de aur, de 15 kilograme de argint şi de multe pietre preţioase, Tata a făcut din cea mai ieftină maşină a sa o adevărată comoară pe roţi, evaluată la 4.6 milioane de dolari.

Esential

80 de kilograme de aur au fost folosite pentru a înveli Tata Nano.
15 de kilograme de argint au fost folosite pentru a înveli Tata Nano.

Cine ar fi crezut că cea mai ieftină maşină din lume, Tata Nano, se poate transforma într-una din cele mai scumpe maşini din lume. Alături de cei de la Goldplus, indienii de la Tata au vrut să demonstreze tuturor că micul model de oraş poate sări de la numai 2500 de dolari la nici mai mult, nici mai puţin de 4.6 milioane de dolari.

Scopul acestei ediţii speciale, create în exemplar unic? Recâştigarea clienţilor, care au început să uit de febra Nano, după cum o dovedesc ultimele cifre de vânzări. Tata va expune această ediţie unică a modelului Nano în toate showroom-urile dealerilor săi în următoarele şase luni, încercând astfel să recâştige public şi clienţi.

Potrivit comunicatului oficial, Nano înglobează experienţa a peste 5000 de ani de prelucrare a bijuteriilor, fiind învelit în 80 de kilograme de aur şi 15 kilograme de argint, peste care au fost adăugate o serie de pietre preţioase ce pot fi cu greu numărate.

"Goldplus Nano 1 marchează convergenţa mai multor motive culturale care au luat naştere în India.

Caroseria suportă peste 14 stiluri de bijuterii, de la excepţionalul Meenakari până la carismaticul Kundan", se arată în comunicatul publicat de Tata.

Comentarii (3)

  • :)
    Mai bine ar fi aruncat aurul si argintul ala la canal,sau mai bine mi-l dadeau mie.

    Una dintre cele mai mari uratenii vazute pana acum.
    3 0
  • ?
    si astia sunt stramosii celor de la noi din tara ,,haules baules"
    4 0
  • mda...
    Ai dreaq indieni mor de foame, si ei fac masini din aur:))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru