Salonul Auto de la Paris 2014

Toyota C-HR Concept, prototipul din care se va naşte un frate mai mic al lui RAV4

Publicat Luni, 15.09.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Toyota C-HR Concept, prototipul din care se va naşte un frate mai mic al lui RAV4 - Poza 1
Toyota a publicat o imagine teaser a conceptului C-HR, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Acesta prefigurează un SUV mai mic decât RAV4 în gama japonezilor.

Toyota va prezenta la Salonul Auto de la Paris un concept numit C-HR, care prefigurează un SUV de segment C. Până la dezvelirea oficială a modelului, japonezii au publicat o imagine teaser care surprinde profilul acestuia. Reprezentanţii mărcii nipone au fost zgârciţi în detalii, explicând doar că C-HR Concept îmbină noul limbaj de design cu o experienţă specială la condus şi cu un sistem de propulsie hibrid. Unele voci susţin că acest crossover prefigurează versiunea de serie a lui Auris Cross, un crossover bazat pe hatchback-ul compact al mărcii japoneze.

Cei de la Toyota ne promit "un model inovator", care să arate ideile mărcii japoneze cu privire la abordarea segmentului crossoverelor compacte. Altfel spus, Toyota va lansa un model mai mic decât RAV4, care va rămâne în segmentul C şi care va avea un design special. Aspectul exterior al modelului nipon inspirat de C-HR va influenţa apoi şi felul în care vor arăta viitoarele modele de serie de la Toyota.

La fel ca noul Aygo şi noul Yaris facelift, FCV Sedan prezintă un "X" la nivelul părţii frontale.
SUV-ul C-HR ar putea să beneficieze şi el de acest element stilistic.

Toyota ne prezintă versiunea de serie a lui FCV, modelul său alimentat cu hidrogen pe care îl va lansa în 2015

Urmareste Automarket
Odată cu C-HR concept, Toyota va prezenta la Salonul Auto de la Paris şi modelul FCV, o berlină alimentată cu hidrogen. Acesta din urmă a fost expus deja în faţa publicului, dar nu şi în Europa.
Fuel Cell Sedan va fi lansat în Europa în cea de-a doua parte a lui 2015 şi este prima maşină alimentată cu hidrogen oferită vreodată de Toyota în versiune de serie.

Via Toyota


Comentarii (1)

  • Se stie: Urban Cruiser a fost un esec.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru