Toyota iQ GRMN Supercharger intră în producţia de serie

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 26.03.2012
Versiunea modificată de GRMN a lui Toyota iQ va fi construită într-o serie limitată, anunţă oficialii mărcii nipone. Modelul va fi oferit în doar 100 de unităţi, toate echipate cu un motor de 1.3 litri, 130 CP şi 180 Nm.

Toyota GRMN iQ Racing Concept va intra în producţa de serie, anunţă oficialii constructorului nipon. Modelul modificat de Gazoo Racing va fi construit în doar 100 de unităţi, iar producţia va fi asistată de tunerul specializat în modelele Toyota. Modelul este echipat cu un motor de 1.33 litri, care dezvoltă 130 CP şi 180 Nm graţie supraalimentării cu un compresor mecanic. Motorul este cuplat unei transmisii manuale cu şase trepte şi rapoarte scurte.

Pe lângă modificările mecanice, iQ primeşte un kit de caroserie mai aerodinamic, un nou sistem de evacuare, frâne mai performante şi un interior sportiv. Interiorul are un volan sport îmbrăcat în piele, pedale sport din aluminiu, scaune sport, schimbător de viteze îmbrăcat în piele şi covoraşe cu un aspect sportiv.

Toyota iQ GRMN a debutat în versiunea concept la Salonul Auto de la Tokyo, ediţia 2011. La vremea aceea, modelul era acompaniat de o versiune GRMN a lui Yaris, care nu a văzut încă linia de producţie.

Cei de la Toyota nu au anunţat încă pe ce pieţe vor introduce această versiune a lui iQ.

Via | Autoblogrs

Comentarii (1)

  • Alex Radoi
    Uite o buburuza care imi place! Tare!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru