VIDEO: Ford Focus RS, primul video de prezentare

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 31.01.2009
Ford a publicat primul film oficial de prezentare a versiunii RS pentru Focus Facelift.

Comentarii (8)

  • renault megan sedan1.5dci
    made in Turkye asta spune tot.
    0 0
  • Ungaro_
    ...
    Nici nu se apropie de calitatea lui Golf GTI !!!!
    0 0
  • Eduard
    lol ! Vali, informeaza-ta inainte sa scrii tampenii. RS si ST nu se fac in Turcia.

    Cat despre RS vs GTI, pai GTI a iesit mai slab in punctaje in mai toate comparatiile directe si cu ST, nu mai zic de ce va scoate RS
    0 0
  • Geos333
    Multi vorbesc putin cunosc
    Cum sa spui ca e turcia?Doamnee sa nu mai zic de aberatia cu golfu gti am impresia ca vorbiti numai din poze sau comentati doar sa va apara numele pe aici masina se misca super bine si arata bine fata de ce a facut ford pana acum singurul lucru care o dezavantajeaza e consumul si asta o spun din propria experienta.
    0 0
  • angolanul
    deosebit
    ca este ford RS, vw GTI, opel OPC/GTC, megane RS 26 F1 ... clasa de putere e relativ egala, performantele asemanatoare, design`ul ramane la alegerea fiecaruia iar raportul calitate - pret va determina alegerea... oricum frumos exemplar pt cine stie ce insemana RS`ul de la ford
    0 0
  • foarte fain
    Prezentarea este cea mai comlexa din cate ma vazut pna acum. Este foarte diferita fata de celelalte marci carea au fost lansate de ceilalti fabricanti de automobile.
    AS FI TARE CURIOS CAT COSTA SI CAT POATE CONSUMA LA 100 DE KM?
    0 0
  • 300cp tractiune fata...geniali inginerii de la Ford...
    0 0
  • felicitari Ford
    treaba cu 300 cp si tractiune fata da dovada de inginerie. masina asta este pentru cunoscatori nu pentru gusteri "masinile germane sunt cele mai tari si golfu e tare frate" mai subtire cu masinile germane ca nu e loc. care calitate a lui gti ca nu am vazut-o, unde este ascunsa. adevarat ca nu se apropie de calitatea masinii saracului ca este 10 clase peste.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru