VIDEO: Volvo evita ciocnirile in oras

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 10.10.2008
Sistemul City Safety, dezvoltat de Volvo, are rolul de a elimina complet accidentele minore din orase.
Taguri: City Safety, Volvo

Comentarii (9)

  • cosmin
    copy-paste la sistemul pre safe de la mercedes
    0 0
  • mai-mai
    Cum poti compara kk merc cu campionul sigurantei = VOLVO !?
    0 0
  • selectie naturala
    Eu nu sunt de acord cu toate sistemele astea de siguranta.In primul rand nu mai e nici o placere de a conduce si in al doilea rand daca esti prost si nu stii sa conduci faci accident si mori, selectie naturala.Singura problema ar fi ca ii mai omoara si pe altii nevinovati
    0 0
  • mda...
    Sistemul astora de la Volvo e inclinat mai mult catre traficul urban, si vrea sa reduca numarul accidentelor produse in orase din cauza neatentiei la volan. Eficienta ii scade la viteze mari, si nu cred ca mai e vorba acolo decat de sofer, daca e sa fim de acord cu ideea antevorbitorului - selectie naturala. Insa in oras poate reduce semnificativ din erorile umane produse de neatentia la volan - a se cita telefonul mobil, machiatul in oglinda retrovizoare, s.a.m.d.

    Stima!
    0 0
  • city safety
    In caz ca nu stiti engleza sistemul este conceput PENTRU oras respectiv viteze de oras ( up to 30 km/h) ... CITY Safety, Nu Highway safety.

    Mercedes? Din cate stiu sistemul lor a dat zbarci la lansare si s-au lovit 3 S Klasse :)

    Iar pentru copilasul cu selectia naturala, ar fi bine sa stii ca lumea mai greseste, lumea e neatenta. Pacat ca nu suntem toti genii in ale condusului ca tine pe matizul tau.
    0 0
  • Ati uitat partea importanta...
    Va fi in dotarea de baza pe toate modele XC60 :)
    0 0
  • LauCalin
    Pre safe??
    Cosmine tata, tu sti ce e ala Pre Safe si cu ce se manaca? Mai inati intereseaz-te si apoi comenteaza ca te faci de kko.
    0 0
  • clavalik1
    City Safety...
    ...este sistemul care in oras la viteze de pana in 30km/h iti opreste masina daca esti cu capul intors dupa vreo gagica de pe trotuar si cel din fata ta franeaza brusc.
    Sistemul pe care il au pentru viteze mari se numeste altfel si nu opreste masina, ci doar o franeaza mai rapid pana sa realizezi tu care e treaba ...cu alte cuvinte cand vei duce piciorul spre frana vei fi deja cu nasul in parbriz.
    0 0
  • city safe
    In situatia in care autoturismul din fata s-a oprit si Volvo XC60 are o viteza de 15 km/h sau mai putin, sistemul de franare automata al City Safe va fi initiat pentru a evita un impact
    5. Sistemul City Safe poate detecta atat autoturismele care stationeaza cat si cele care se afla in miscare in aceeasi directie ca si Volvo XC60. Cu alte cuvinte, sistemul nu reactioneaza la masinile care se aproprie.
    si e dotare standard!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru