Ë-Concept: un prototip rusesc promite spectacol la Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 01.09.2011
Proaspăt înfiinţata companie rusească Ë-Auto va aduce la Frankfurt un concept al cărui mod de deschidere a uşilor este fascinant.

Salonul Auto de la Frankfurt nu va fi populat doar de cele mai mari nume ale industriei auto mondiale. constructorii tineri şi foarte tineri urmând să se înghesuiască şi ei la masa bogaţilor pentru a primi o felie din "tortul" luminat de reflectoare al celui mai mare eveniment de acest tip din finalul anului 2011. Unul dintre aceşti producători este Ë-auto, o marcă din Rusia care şi-a făcut debutul oficial pe piaţă la Salonul de la Geneva 2011 prin trei concepte care vor ieşi în serie în 2012 şi care la Frankfurt vine deja cu un concept foarte interesant.

Prototipul se numeşte oficial Ë-Concept şi reprezintă viziunea ruşilor în ceea ce priveşte un viitor sedan cu forme neconvenţionale. Cea mai interesantă parte a sa este şi cea mai futuristă: modul absolut fascinant de deschidere a uşilor, acestea "alunecând" prin panul de caroserie pentru a forma o "coadă de rândunică" deasupra lunetei atunci când sunt deschise la maximum.

Printre celelalte elemente neobişnuite care caracterizează conceptul desenat de rusul Andrey Trofimchuk se numără caroseria monocorp şi forma generală care înglobează elemente caracteristice sedanurilor, coupe-urilor şi break-urilor în acelaşi timp.

via | 

Comentarii (5)

  • interesant.......
    dar prea sf.......
    2 7
  • frumos....
    dar cand parchezi cu spatele langa un perete..parcare subterana de mall....nu prea mai e practic sistemul...oricum....e original....jos palaria.
    15 0
  • =))))))))
    Doamne ce mai porcarie,=))))))))))))),unii au impresia ca este vreo legatura intre aberatia asta tehnologica si inovatie..in primul rand nu vad la ce foloseste,poate dar asa sa ne facem viata mai complicata..unde mai pui ca este ruseasca iar asta inseamna ca se va strica odata la doua zile =))))))))))))
    2 20
  • Imi place
    Super tare deschiderea usilor.
    @=))))) , pentru tine daca nu e nemteasca se strica din usa fabricii
    11 2
  • interesant
    E prima maşină care se poate deplasa cu uşile deschise complet :)
    Un exerciţiu de design reuşit.
    Foarte potrivită caroseria pentru un model electric.
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru