FRANKFURT 2011 LIVE: Skoda MissionL, viitorul model din Cehia

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Skoda a adus la Frankfurt un stand plin de maşini albe, pure şi inocente. Dintre ele, toată lumea a vrut să vadă de aproape conceptul MissionL.

Skoda a creat un pic de agitaţie la Salonul Auto de la Frankfurt datorită conceptului MissionL. Anunţat printr-o fotografie teaser publicată chiar înainte de debutul salonului, Skoda MissionL anunţă un nou model din gama constructorului ceh. 

Acest nou model va intra în gama Skoda între Fabia şi Octavia. Dubutul va avea loc chiar la finalul acestui an dar mai întâi pe piaţa indiană. Urmează apoi Europa, Rusia şi China în 2012. Pe lângă faptul că anunţă un model nou, MissionL aduce indicaţii şi despre linia de design pe care o va urma Skoda în viitor. 

Standul Skoda a mai conţinut şi restul de modele din gamă toate vopsite în culoarea albă şi bine dotate cu accesorii din gama originală Skoda Genuine Accessories.

Comentarii (8)

  • Lyzard DEN
    Arata foarte bine in realitate!!Se pare ca or sa ii dea o identitate aparte marcii cu noul design. Bine ca nu mai continua cu cel de pe octavia si fabia face lift!!
    11 8
  • vb cuiva :un pas in lateral
    hmmm,din profil arata bine ,muschiuloasa(daca e cu 1.6 diesel e degeaba)...din fata prea zimbareata si numele ''mision l''....ce dracu nu i-au spus''bond..james bond''...suna mai bine
    1 4
  • @
    MissionL este super, restul nu imi plac.
    3 7
  • ****
    Mission logan masinutza nu poate sa fie low -cost la cum arata standard pleaca de la 12000-13000 euro lejer
    6 7
  • Imi place SKODA
    Daca va fi sau nu Mision L model low-cost ramane de vazut, oricum designerii si-au facut temele.

    Aparitia unui model Low-cost pe nume Felicia ,iar ajuta Skoda sa atinga tinta de vanzari de 1milion de unitati pe an.
    BRAVO.FELICITARI>

    PS:DACIA?
    4 3
  • MissionL
    Nu arata rau dar as vrea sa o vad si cu roti de tabla pentru ca modelul prezentat est facut ca pt expozitie cu garda mica la sol. Nu pot sa imi dau seama ce roti sunt in poze, dar daca vor utiliza roti de 15 inch ar strica aspectul lateral.
    Nu am inteles care din interioarele prezentate apartine acestui model?
    1 4
  • Sorry
    Imi pare rau,dar Skoda si-a cam pierdut din originalitate (ma refer la Octavia 1,Fabia,Superb) ,noile modele imprumuta designul tern si plictisitor al lui Volkswagen.Mai bine ar face un facelift major la Yeti ca e foarte urat.
    5 3
  • o porcarie
    MissionL? ce denumire! hai nu ma innebuniti... si un copil de clasa a 3-a poate desena asemenea masina... design de 2 lei
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru