MINI Monte-Carlo în serie limitată

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 12.09.2011
MINI lansează la Frankfurt o ediţie specială a modelului Cooper S botezată Monte-Carlo. Vor fi doar 200 de unităţi disponibile pentru piaţa europeană.

MINI celebrează participarea din Campionatul Mondial de Raliuri cu o ediţie specială a modelului Cooper S. Vor fi disponibile doar 200 de unităţi pentru piaţa europeană. Toate vor fi vopsite în culoarea roşie şi finisate cu elemente albe specifice modelului original MINI Cooper care a participat la Raliul Monte Carlo în anii '60. Patru proiectoare suplimentare au fost montate în faţa calandrului pentru a accentua look-ul de maşină de raliu.

La interior inscripţia ”Monte-Carlo” a fost ţesută pe scaunele sport iar volanul are piele în două culori: roşu şi negru. Un breloc special pentru cheia de contact cu numărul de serie limitată al maşinii completează pachetul special.

Sub capotă nu există modificări, MINI-ul Monte Carlo fiind propulsat de motorul cu patru cilindri de 184 CP de la Cooper S. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau opţional o cutie automată. Cei care doresc mai multă putere pot opta pentru un kit John Cooper Works ce împinge puterea motorului la 200 CP.

Cele 200 de unitîţi disponibile sunt numerotate pe aripi şi pe volan şi sunt semnate de pilotului finlandez Rauno Aaltonen, cel care a câştigat raliul Monte Carlo cu MINI în anii '60.

Preţul de bază pentru MINI Monte-Carlo este de 36.500 euro.

Comentarii (2)

  • @
    Deja este plictisitor un MINI, poate fi mama editiilor limitate, caci tot naspa este... ofera putin la un pret piperat. Pret de baza 36.500 (sa inteleg ca trece de 40.000euro). Cum ***** sa dai 40.000 pe o asemenea masina ? Hai ca va semnez si eu niste MINI, si vi le dau cu 10.000euro mai ieftin, si eu am peste 20diplome =)).
    40.000euro = 184cp + semnatura.
    15.000euro= AUDI TT 1.8T QUATTRO 225CP , cu 50.000km, full , si mai fac tuning de 25.000euro, si o sa am minim 550cp, si un design unic.
    1 2
  • vesnica comparatie...masini noi cu masini second hand!Arata bine masina si in plus daca vrei ,compar-o la pret cu audi TT nou nu cu 50 000 de km.Comparatia pe care tu o faci''masina second hand mai ieftina ca masina noua'' este tipic romaneasca !In afara nu exista ...asa ca masina se va vinde bine !In plus este un model iconic,emblematic,cu incarcatura istorica asemenea vw beetel,fiat 500,...si unii pun mare pret pe asta!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru