Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Audi A3 Cabrio, decapotabila compactă a nemţilor, vine la Frankfurt cu o nouă generaţie

Publicat Luni, 09.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 1
Audi A3 Cabrio, decapotabila compactă a nemţilor, vine la Frankfurt cu o nouă generaţie - Poza 1
Audi A3 Cabrio, decapotabila compactă a nemţilor, vine la Frankfurt cu o nouă generaţie - Poza 2
Audi A3 Cabrio, decapotabila compactă a nemţilor, vine la Frankfurt cu o nouă generaţie - Poza 3
Audi A3 Cabrio, decapotabila compactă a nemţilor, vine la Frankfurt cu o nouă generaţie - Poza 4
Audi A3 Cabrio, decapotabila compactă a nemţilor, vine la Frankfurt cu o nouă generaţie - Poza 5
Audi A3 Cabrio, decapotabila compactă a nemţilor, vine la Frankfurt cu o nouă generaţie - Poza 6
Audi a schimbat complet decapotabila sa compactă odată cu noua generaţie. Aceasta preia platforma lui A3 Sedan şi creşte în dimensiuni, asigurând un plus de confort pentru ocupanţii săi.

Esential 15 milimetri reprezintă diferenţa de înălţime dintre vechiul şi noul A3 Cabriolet.
Audi A3 Cabriolet a primit o nouă generaţie, debutul acesteia fiind programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul se mândreşte cu un ampatament mărit cu doi centimetri şi o lungime crescută cu 18 centimetri. Graţie modificărilor operate de inginerii germani, A3 Cabrio are un portbagj cu 60 de litri mai generos şi oferă mai mult spaţiu pentru ocupanţii locurilor din spate. În ciuda dimensiunilor crescute, noul A3 Cabriolet este cu 50 de kilograme mai uşor decât predecesorul său.

Încă de la lansare, Audi va oferi noul A3 Cabriolet în compania unei motorizări 1.4 TFSI de 140 CP, a unui 1.8 TFSi de 180 CP şi a unui 2.0 TDI de 150 CP. Ulterior, modelul va fi oferit în compania unui 1.6 TDI de 110 CP şi a unui 2.0 TFSI de 300 CP în cazul lui S3 Cabriolet. Vârful gamei va accelera de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde în compania transmisiei S-Tronic, iar consumul de carburant în regim mixt este declarat la 7.1 litri la sută.

Urmareste Automarket
Plafonul soft-top al lui A3 Cabriolet poate fi decapotat în mai puţin de 18 secunde şi poate fi coborât sau ridicat la viteze de până la 50 km/h.
Opţional, clienţilor li se oferă un soft-top cu antifonare îmbunătăţită, care prezintă un strat suplimentar de spumă interioară, menit să reducă nivelul de zgomot care ajunge la interior. Vânzările noului A3 Cabrio vor demara din toamna anului curent, modelul având un preţ de pornire de 31.700 euro cu TVA inclus pe piaţa din Germania.

Via Audi


Comentarii (1)

  • Scorpionu.negru
    Mi se pare ca au cam dat-o in bara cu modelul asta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru