Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Lexus anunţă un concept pregătit pentru Salonul de la Frankfurt

Publicat Marti, 20.08.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 2
Lexus anunţă un concept pregătit pentru Salonul de la Frankfurt - Poza 1
O imagine misterioasă ascunde în spatele său un prototip pe care Lexus îl pregăteşte pentru Salonul de la Frankfurt. Să fie oare noul IS300 Coupe?

Lexus continuă să-şi înnoiască gama de modele, iar între două noi apariţii în linia de modele de serie pregăteşte câte un concept care are rolul de a anunţa viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat al mărcii. Iar cel mai recent astfel de concept va fi prezentat la Salonul de la Frankfurt, în 10 septembrie, acolo unde constructorul premium japonez va prezenta un prototip care astăzi ne este prezentat misterios într-un teaser foto.

Din imaginea oficială publicată de Lexus putem desluşi atât grila trapezoidală în oglindă, cât şi blocul optic frontal asemănător cu cel pe care ăl regăsim pe noua generaţie a modelului IS. De altfel, zvonurile care circulă în presa internaţională spun că prototipul este de fapt versiunea pre-serie a lui IS300 Coupe, modelul cu care Lexus va încerca să se ia de guler cu noua gamă Seria 4 de la BMW. Spre deosebire de versiunea de bază a lui IS, noul IS300 este aşteptat să aibă un design mult mai agresiv şi să împrumute chiar linii şi părţi ale supercar-ului LF-A.

Conceptul anunţat de Lexus nu va fi singura noutate majoră pregătită de constructorul nipon pentru Frankfurt.

O altă lansare importantă pentru piaţa europeană va fi GS300h, model care a fost dezvelit la Salonul de la Shanghai şi care va apărea în premieră la un salon european. Rivalul lui Seria 5 ActiveHybrid vine sub capotă cu un sistem hibrid care combină un motor pe benzină de 2.5 litri cu un propulsor electric, emisiile de CO2/km fiind anunţate la doar 110 grame CO2/km, nivel atins, printre alţii, de Fiat 500 cu motor de 1.2 litri aspirat.

via Lexus


Comentarii (2)

  • nu, e un concept de suv compact mai mic decat RX.
    1 0
  • Alex Radoi
    De ce s-au sters toate comentariile negative la adresa conceptului, inclusiv cele fara urma de indecenta? A primit Automarket "comanda" de undeva? Oare? Nu cumva era pe aici un banner de la Lexus acum cateva saptamani? Ma intreb...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru