Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Nissan Navara primește o nouă generație în toamnă: iată prima imagine a posteriorului

Publicat Miercuri, 12.08.2015
de Sebastian Toma
Comenteaza 3
Nissan Navara primește o nouă generație în toamnă: iată prima imagine a posteriorului - Poza 1
Nissan a prezentat o nouă imagine teaser al noii generații a lui Navara. Utilitara japonezilor va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, programat în luna septembrie a anului curent.

Nissan Navara, pick-up-ul japonezilor, se pregătește să primească o nouă generație. Noul model va fi prezentat la standul Nissan din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și a fost anticipat folosind o imagine teaser care anunță intrarea unui nou jucător în scenă. Imaginea surprinde o parte din stopul stânga spate al noii generații Navara, alături de ușa benei, pe care se află o fotografie a piciorului unui fotbalist, cu tot cu ghetele cu crampoane. Cei de la Nissan au apelat la această imagine deoarece sunt parteneri oficiali ai UEFA Champions League.

Test drive Nissan Navara (2010-prezent)

Cei de la Nissan spun că noul Navara este suficient de dur și de practic încât să facă față cerințelor oricărei afaceri și că împrumută abilitățide la frații săi de gamă, în special de la portofoliul de crossovere. Această informație ne duce cu gândul la integrarea Nissan Safety Shield, numele sub care sunt integrate sistemele de siguranță ale mărcii nipone. În plus, noul Navara promite să asigure un nivel de eficiență comparabil cu cel al unui autoturism convențional, iar nivelul de tehnologie din dotare va fi și el similar cu ce al unui autoturism din gama modernă a mărcii.

Urmareste Automarket
Nissan le promite clienților un design expresiv pentru noua generație a lui Navara, alături de un nivel nemaiîntâlnit de rafinament și tehnologii inovatoare.
Noile calități ale lui Navara îl vor propune pe acesta pentru postul de etalon al segmentului de care aparține, completează reprezentanții Nissan declarația referitoare la noul lor pick-up. Rămâne să aflăm în toamnă dacă japonezii s-au ținut de promisiune, cel puțin pentru părțilr de design și tehnologie.

Via Nissan


Comentarii (3)

  • pai....
    ...e demult pe youtube sau....ala-i modelul destinat pietei americane?
    https://www.youtube.com/watch?v=fjTQMg7zeSg
    0 0
  • pai.... bucata de tabla din teaser arata identic cu spatele masinii din clip.
    Poate e cu volan pe stanga, asta-i mare surpriza,
    1 0
  • pai este Navara sau NP? adica "celebrul"pick up",prezent pana de curand si pe piata euro...o mare dezamagire si o experienta super nasoala!
    Diferenta intre cele 2 modele este uriasa!
    Din ce am aflat,se pare ca noul navara are mult din liniile de caroserie ale noului x trail!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru