Conceptul Suzuki Swift-S va debuta la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 09.02.2011
Suzuki Swift va fi prezent într-o versiune sportivă la Salonul Auto de la Geneva. Modelul se numeşte Swift-S şi are şanse de intrare în producţie.

Oficialii Suzuki au anunţat că vor prezenta conceptul Swift-S la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este bazat pe versiunea hatchback a lui Swift şi prezintă o temă de design mai sportivă care reflectă "un look elegant şi sportiv". Pentru moment, japonezii nu au dat detalii suplimentare despre acest model, fiind prezentată doar o imagine teaser a viitorului concept cu şanse mari de producţie.

Suzuki va aduce în standul său de la Geneva şi modelele Splash, Kizashi, Jimny, Grand Vitara, SX4 şi Swift. Modelele de mai sus vor fi prezentate în scopul atragerii atenţiei asupra mărcii nipone care a realizat un parteneriat cu Volkswagen.

Cei de la Suzuki vor prezenta încă un concept bazat pe Swift la Beijing, dar acela se numeşte R Concept şi nu are legătură cu Swift-S. Respectivul concept este inspirat din motocicletele sport realizate de producătorul japonez, în special modelul GSX-R 1000. Kit-ul de caroserie al modelului R Concept are aripi umflate semnificativ, alături de un set de bare de protecţie redesenate.

Via | Auto-media

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru