GENEVA LIVE: Volvo V60 Plug-in Hybrid se prezintă

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.03.2011
Volvo a prezentat noul său hibrid la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este şi primul său hibrid de serie şi vine în compania unui motor diesel cu cinci cilindri în linie care oferă 215 CP şi 400 Nm.

Primul hibrid diesel de la Volvo a debutat la Salonul Auto de la Geneva. Unul dintre punctele forte ale noului Volvo V60 Plug-in Hybrid este faptul că poate fi încărcat de la priza de curent alternativ, după cum sugerează şi numele său. Modelul a debutat alături de versiunile DRIVe ale lui S60 şi V60, iar toate cele trei modele sunt prezente la Geneva în versiunea de producţie.

Volvo V60 Hybrid poate să parcurgă până la 50 de kilometri în modul 100% electric. În modul hibrid, V60 PHEV emite doar 49 de grame de CO2 per kilometru şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 6.9 secunde. Respectiva acceleraţie poate fi atinsă doar dacă şoferul optează pentru modul Power al lui Volvo V60. Modelul hibrid are un motor diesel de 2.4 litri care oferă 215 CP şi 400 Nm, în timp ce motorul electric oferă 70 CP.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru