Premierele Citroen de la Geneva: C3 Red Block, DS4 Purple, C6 Black&White

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.02.2011
Citroen va expune la standul său de la Geneva trei noi premiere: ediţia specială C3 Red Block, C6 Black&White şi versiunea concept DS4 Purple.

Citroen pregăteşte un stand bogat în premiere cu ocazia ediţiei 81 a Salonului Auto de la Geneva. Constructorul francez va încerca să atragă publicul prezent cu o versiune rebelă a modelului C3, cu o ediţie limitată a vârfului de gamă C6 şi cu concept bazat pe DS4.

Cea mai nouă extensie a modelului C3 se numeşte Red Block şi se vrea a fi rebelul gamei. Hatchback-ul de segment B a fost personalizat cu ajutorul unei nuanţe de gri Thorium mat, aplicat pe caroserie, şi cu ajutorul unor jante speciale, de 17 inch, cu contur roşu contrastant.

Pentru interior, francezii au ales o planşă de bord nouă, în format 3D Bulldog, care dă un aspect inovativ şi futurist habitaclului. La capitolul modificări mecanice, potrivit comunicatului oficial emis de Citroen, noul C3 Red Block va beneficia de o suspensie ceva mai fermă.

Alături de subcompactul personalizat îşi va face apariţia şi ediţia Black&White a modelului C6, supusă de asemenea unui proces de modificări estetice, pentru a spori interesul publicului.

Nava amiral "reinventează coduri, folosindu-se de de culori şi materiale inedite şi expresive".

De la standul francezilor nu va lipsi nici modelul DS4, care se va bucura, pe lângă tehnologia micro-hibridă e-HDi, şi de o versiune concept, botezată Purple. Prototipul nu este decât un studiu "aspiraţional şi distinctiv, ce foloseşte cu subtilitate finisaje tipice bijutierilor."

via | Citroen România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru