GENEVA 2012 LIVE: Bentley EXP 9F, un nou SUV-concept în Grupul VW

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Pe lângă Mulsanne Mulliner Specification, Bentley a adus la Geneva un exercițiu de design sub forma unui SUV. Acesta se numește EXP 9F și ar putea avea și o versiune de serie.

Bentley a venit la Geneva cu două exponate noi - Mulsanne Mulliner și EXP 9F. Cel de-al doilea exponat este un exercițiu de design al designerilor din Crewe și preia partea frontală a lui Mulsanne și motorul W12 twin-turbo de 6.75 litri pe care îl găsim și pe modelele din gama Continental. Modelul nu este luat încă în considerare pentru producție, dar interesul unui număr suficient de mare de clienți ar ar putea să schimbe situația pentru englezi.

Bentley Mulsanne Mulliner este versiunea sportivă a limuzinei britanice și este echipată cu un motor V8 de 512 CP. Modelul are nevoie de 5.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h și poate atinge o viteză maximă de 296 km/h. Bentley oferă pe Mulsanne Mulliner sistemul Drive Dynamics Control cu o funcţie Sport, care permite modificarea suspensiilor şi a direcţiei după preferinţele şoferului.

Comentarii (7)

  • e buna ca...
    sperietoare de ciori
    34 11
  • whyyyyyyyyyyy?:)))))
    13 0
  • Bentley
    Sunt in drum spre baie sa vomit....
    13 6
  • Carlos
    fan reno infocat
    nebunia lui salam nu altceva
    7 7
  • Carlos (real me)
    esti frustrat copilu' ?
    8 3
  • design - fail
    se vad unele incercari de a se lega de elemente, dar cand vorbesti de o asemenea marca si exclusivitate, cum draq sa desenezi o asemenea abominatie?
    6 3
  • octav_bmw
    mda...asta chiar e cu totul altceva:))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru